În luna august ai 20% reducere la măști, scruburi, creme și loțiuni pentru față și corp. Răsfață-te cu ce-i mai bun din natură!

În luna august ai 20% reducere la măști, scruburi, creme și loțiuni pentru față ți corp. Răsfață-te cu ce-i mai bun din natură!

În luna august, te bucuri de un păr perfect, strălucitor și hidratat, cu tratamente naturale cu 15% reducere pe site-ul nostru!

Zi de vară până-n seară, stai la soare fără griji! Toată luna august ai 35% reducere la toate produsele pentru protecție solară!

La orice comandă de peste 300 de lei, primești cadou din partea noastră un serum facial pentru bărbați Laboratorio Naturale!

Oferă un cadou unei persoane speciale.

Zona abonare la newsletter

Bucura-te de un DISCOUNT de 10%! Aboneaza-te la newsletter
si fii la curent cu cele mai noi produse si paromotii!

Prin abonarea la newsletter esti de acord cu politica de protectie a datelor cu caracter personal.

Standarde cosmos (ecocert)

Minim 95% din totalul ingredientelor trebuie sa fie naturale 95%-100% din totalul ingredientelor vegetale trebuie sa provina din agricultura biologica 20% din totalul ingredientelor (retineti, apa nu este certificabila, dar face parte din lista INCI, de aici diferentele mari de ingrediente BIO inainte de reglementarea si unificarea certificarilor sub sigla COSMOS) trebuie sa provina din agricultura biologica ambalaje din materiale reciclabil, plastic degradabil

Ingrediente active naturale

Ingredientele preponderent vegetale, naturale si bio, din compozitia lor, sunt atent verificate si combinate astfel incat sa ofere complexe eficiente si sanatoase pentru ingrjirea corporala.

Nu contin

parabeni, EDTA organisme modificate genetic parafina, silicon, saruri de aluminiu, PEG parfumuri sintetice sau coloranti artificiali ingrediente de origine animala (doar cele produse in mod natural, in foarte putine cazuri, care nu afecteaza deloc sanatatea si bunastarea animalelor)

Netestate pe animale

Produsele cosmetice comercializate de noi sunt cruelty-free, netestate pe animale. Testarea alternativă folosită de brandurile din portofoliul Biocart nu implică testarea pe animale, este mult mai ieftină și implică produse naturale, care nu pun în pericol sănătatea.

Cele mai recente articole