Biomer

ECHILIBRU INTRE CORP SI MINTE
Serum facial Sireia

Emulsie cu actiune antiimbatranire; formula sa imbogatita cu ingrediente naturale active se bazeaza pe eficienta si fiabilitatea stiintei. Contine celule stem vegetale de Centella asiatica (planta longevitatii), extract de Aloe Vera, unt de shea si exceptionalele biomolecule din alge din Marea Mediterana si Mar Menor (bogate in proprietati terapeutice unice in lume)

Bio Mer

Mar Menor si proprietatile terapeutice ale florei, namolului si sarurilor minerale pe care le contine, dar si ale florei terestre ce o inconjoara sunt sigiliul de identitate al BioMer Cosmetics.

In ciuda numelui (“marea mica” in limba spaniola), Mar Menor este cea mai mare laguna cu apa sarata din Europa, iar proprietatile curative ale acestei ape, cat si ale florei pe care o gazduieste si o hraneste, sunt departe de a fi minore. Localizata in sud-estul Spaniei, in regiunea Murcia, faimoasa laguna a atras din timpuri stravechi oamenii interesati de tratarea pe cale naturala a diverselor afectiuni ale pielii si articulatiilor sau de intretinerea aspectului tanar si sanatos al pielii.

Din grija pentru pielea ta, BioMer Cosmetics a investit in cercetare si inovatie (in colaborare cu cercetatori de la Universitatea din Murcia) pentru gasirea metodei optime de a obtine produse cosmetice naturale unice si exceptionale, formule miraculoase rezultate din contopirea componentelor marine cu plantele medicinale, ale caror biomolecule s-au dovedit eficiente in numeroase studii.

Mai mult, din respect pentru aceste resurse pretioase si miraculoase, BioMer Cosmectics se supune reglementarilor stricte ale productiei de cosmetice naturale ecologice bio, cu studii in vivo si in vitro, fara parabeni si derivati din petrol, fara organisme modificate genetic si FARA TESTARE PE ANIMALE.

Pozitie
Seteaza descrescator

Tabel Lista

48 per pagina

25 Articol(e)

Pozitie
Seteaza descrescator

Tabel Lista

48 per pagina

25 Articol(e)