Laboratorio Naturale

NATURAL VEGETAL ORGANIC
Serum facial BIO pentru barbati

Este un excelent produs anti-aging datorita prezentei Acidului hialuronic cu greutate moleculara mica. Moleculele acidului hialuronic, fiind mici, au capacitatea de a patrunde in straturile subcutanate si ii aduc numeroase beneficii.

Laboratorio Naturale

Laboratorio Naturale este o companie nascuta in 1988 la Senigallia-Ancona (Italia) intr-un mic laborator unde au inceput sa produca artizanal sapun natural de calitate inalta. Tehnica traditionala de saponificare la temperatura joasa nu compromite proprietatile si calitatea materiilor prime de natura vegetala (uleiuri pretioase, flori, extracte si esente).

Metoda de preparare: Ingredientele sunt mixate la temperatura joasa, procesate in recipiente in aer liber, monitorizate si amestecate permanent pentru a obtine o mixtura uniforma, care apoi este turnata in forme de lemn, gratie carora caldura dispare si sapunul se usuca timp de 72 de ore. Astfel ia nastere glicerina naturala, care face sapunul delicat si calmant – deci potrivit pentru orice tip de piele.

Cu timpul, gama Laboratorio Naturale a fost extinsa cu o linie de produse unice pentru ingrijirea pielii corpului, produse create pentru a oferi o calitate inalta si respect pentru mediul inconjurator.