You are currently viewing NAOBAY – Produsele cosmetice naturale si certificate organic Ecocert

NAOBAY – Produsele cosmetice naturale si certificate organic Ecocert

Produsele cosmetice naturale si certificate organic NAOBAY nu sunt doar o noua gama de ingrijire a pielii. Ceea ce le face deosebite si alegerea perfecta pentru ingrijirea regala a pielii tale este curcubeul de extracte pure de origine vegetala si ingrediente revolutionare cu puternic rol antioxidant, regenerant, antiaging si hidratant in profunzime.

Paleta de ingrediente naturale, ape florale, extacte vegetale din frunze, radacini si fructe, uleiurile vegetale si esentiale transforma gama de produse cosmetice naturale si organice NAOBAY intr-un izvor de sanatate pentru pielea ta. Pentru ca tot ceea ce aplicam pe piele ajunge in sangele nostru si ne influenteaza direct echilibrul si sanatatea, ingredientele folosite in produsele cosmetice NAOBAY sunt extrem de atent alese, cu focus pe a hrani pielea cu energie pura si tonus, din surse vegetale sigure si certificate organic:

Extracte vegetale: mar, aloe vera, brusture, musetel, scortisoara, cafea, sapunarita, ginko, goji, gotu kola, strugure, lamaie, lemn dulce, orz, nalba, galbenele, mango, ovaz, menta, portocala, zmeura, unt de shea, salvie, cimbru, violete, macris.

Ape florale: lavanda, menta, portocale.

Uleiuri vegetale din: seminte de vita de vie, caise, argan, avocadao, primula, jojoba, masline, rodie, dovleac, orez, macese, migdale dulci, tea tree, mac, orez.

Uleiuri esentiale: portocale, mandarine,

Ingrediente minerale: argila verde, argila alba.

Ingrediente revolutionare:

  • Ketogluconat de calciu ( Ca-2K)- molecula naturala extrasa in timpul procesului de fermentatie al culturilor lactice. Acest complex cu proprietati antirid si hidratante stimuleaza productia naturala de acid hialuronic si elastina.
  • Pamant de diatomee ( pamantul alb)- alga microscopica fosilizata sub forma forma de roca sedimenrara silicoasa de culoare alba. Cand algele mor, continutul lor organic este distrus, cu exceptia scheletului lor de silicat care este depus pe fundul apei si, cu trecerea timpului, formeaza depuneri mari de alge fosilizate, cunoscute sub denumirea de pamant de diatomee (materile inert si nontoxic). Este un desicant puternic ( absoarbe excesul de umiditate), deci este foarte recomandat pentru pielea grasa.
  • Acid hialuronic– se gaseste in majoritatea tesuturilor noastre, cum ar fi cartilajele si pielea. In timp, de la varsta de 25 – 30 de ani, concentratia acidului hialuronic scade, ceea ce duce, pe termen lung, la imbatranirea prematura a pielii, scaderea si pierderea elasticitatii. Principalul beneficiu al acidului hialuronic este capacitatea acestuia de a retine apa, deci este un hidratant excelent, protejeaza impotriva radicalilor liberi, mareste concentratia de colagen intern si scade profunzimea ridurilor.
  • Resveratol– extract natural din struguri ce lupta impotriva radicalilor liberi, are puternic rol antioxidant si ajuta la mentinerea tinusul si fermitatii pielii.  Este capabil sa creasca longevitatea celulelor crescand regenerarea celulara si producerea de elastina si colagen, obtinand o piele mai ferma si neteda.

Valorile produselor cosmetice organice si naturale NAOBAY:

  1. Organic– Cercetarea continua si dezvoltare continua, avand la baza principiile cosmeticii certificate organic
  2. Transparenta & sinceritate: Vei gasi pe fiecare produs procentul de ingrediente organice sau naturale. In plus, Naobay garanteaza ca nu foloseste substante cu potential nociv pentru sanatatea pielii si corpului tau.
  3. Siguranta: Toate ingredientele folosite in produsele NAOBAY pot fi utilizate in siguranta si pe termen lung, fara nici un potential daunator pentru sanatatea ta. In produsele NAOBAY vei gasi doar ingrediente naturale si si uleiuri de origine vegetala care permit pielii sa respire si reusesc sa transmita in acelasi timp proprietatile benefice pe care le au. Toate produsele NAOBAY sunt concepute in conformitate cu Regulamentul UE 1223/2009. Ingredientele sunt sigure si pot fi folosite cu incredere pentru un organism sanatos si o piele radianta.
  4. Respect pentru pielea ta: fiecare piele este diferita, iar produsele cosmetice naturale si organice NAOBAY sunt concepute in functie de ce nevoie are fiecare tip de piele. Extractele din plante si uleiurile ofera un tratament bland si natural, in cel mai potrivit mod pentru pielea ta.
  5. Ingrijirea mediului: Toate ingredientele NAOBAY sunt biodegradabile, si, bineinteles, nu au fost si nu vor fi testate pe animale. Produsele NAOBAY nu contin ingrediente de origine animala si sunt certificate PETA.
  6. Vegan friendly: Toate produsele NAOBAY pot fi folosite in siguranta daca esti vegetarian. Ingredientele din gama NAOBAY sunt exclusiv de origine vegetala: ape florale, extracte din plante, radacini si fructe, uleiuri vegetale si uleiuri esentiale.
  7. Produse cu dragoste: Pentru ca stim ca un mediu de lucru armonios sustine o companie etica si produse si servicii de calitate, echipa noastra are ca valori respectul reciproc, pasiunea pentru ceea ce facem si responsabilitatea. Pentru ca ne pasa!

Alege cu incredere produsele cosmetice organice si naturale NAOBAY! Revolutia pielii sanatoase si cu adevarat ingrijite incepe aici!

Poti consulta gama de produse cosmetice NAOBAY aici: https://biocart.eu/brands/naobay

Ana Maria Zotta

Ana este Beauty trainer Biocart