Noah

NOAH - LINIE COSMETICA NATURALA & CERTIFICATA PENTRU INGRIJIREA PARULUI
Sampon natural fortifiant cu lavanda pentru uz frecvent si scalp sensibil

Samponul natural fortifiant combina uleiurile esentiale de lavanda, rozmarin si eucalipt. Este ideal pentru utilizare frecventa si recomandat pentru folosire dupa piscina/gimnastica..
Recomandare: pentru utilizare frecventa si scalp sensibil..


NOAH - Linia pentru ingrijirea parului

NOAH, brand certificat ECOCERT, este o linie naturala de produse cosmetice fabricate in Italia, destinate ingrijirii parului, avand ca fundament premisele sustenabilitatii, experienta consumatorilor si armonia. La baza produselor NOAH sta conectarea simturilor si bunastarea generala, imbinate cu ingrijirea parului si scalpului.

Fiecare produs al liniei contine concentratii sinergice puternice de uleiuri esentiale pure si cele mai rafinate ingrediente certificate din lume extrase din plante si flori, conform celor mai vechi si traditionale tehnici de extractie..

Ingredientele naturale NOAH sunt selectate cu atentie pentru a curata si hrani parul si scalpul, in perfect echilibru, totul imbinat cu sentimentul respectului fata de natura. Exploreaza linia senzoriala de produse cosmetice NOAH prin Sampoanele de calitate, Balsamurile de par, Produsele de Styling si Produsele pentru ingrijirea parului vopsit.

NOAH, o oportunitate de a invita consumatorii catre experimentarea celei mai relevante si actuale linii de produse de ingrijire pentru par cu ingrediente naturale si certificate organic.

Pozitie
Seteaza descrescator

Tabel Lista

48 per pagina

27 Articol(e)

Pozitie
Seteaza descrescator

Tabel Lista

48 per pagina

27 Articol(e)