Vezi ofertele active →

Radico

Radico

Organic este intr-adevar Natural

Produsele Radico, sint 100% organice, certificate iar creatorul lor Dr. Sanjeev Bhatt, a cautat mereu sa faca aceste produse simple, pentru ca noi sa ne putem bucura de beneficiile pe care natura ni le da neconditionat si dezinteresat.

Produsele Radico sint primele produse ce contin ingrediente 100% organice. Amestecurile unice de ingrediente naturale si organice, combinate cu o varietate de ierburi din India, va spori în mod natural, proteja şi hidrata timp culoarea parului dumneavoastra.

Vopseaua pentru par de la Radico, are efectul de a-ti repara firele de par distruse de substantele chimice si apoi de a le colora. Asadar, nu trebuie sa iti mai pui intrebarea….foloseste-le simplu si cu efect maxim, fii in trend, si bucura-te de produsele 100% organice de la Radico.

Produsele organice Radico sunt fabricate și tratate folosind mijloace acceptate de organisme de certificare, cum ar fi Departamentul de Agricultură al Statelor Unite (USDA), ECO-CERT, NPOP India Organic, Certificarea Organică a UE.

Tocmai ati adaugat acest produs in cos: