35,00 lei

5/5

Uleiurile esentiale organice contribuie la restabilirea echilibrului specific fiecarei chakre.
Asigurandu-ne ca mentinem aceste centre energetice in echilibru, ne va ajuta sufletul sa traiasca aceasta experienta umana cat mai putin traumatizant si detasat de materialismul societatii umane.
Aceste sinergii de uleiuri esentiale organice sunt create din dragoste pentru oameni, fara compromisuri facute in cadrul procesului care sa altereze calitatea produsului.

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Stoc epuizat

Prima comandă la noi?

Folosește codul de reducere PRIMA atunci cand comanzi si beneficiezi de 5% reducere.

Intra in comunitatea Ambasadoarelor Biocart

Bucura-te de beneficiile exclusive!

Descriere

Sinergie Magica CHAKRA PLEXULUI SOLAR, blend de uleiuri esentiale organice, Recharge, 10ml

7CHAKRE – Chakra Plexului Solar Uleiuri Esentiale Organice

Manipura (Sanscrită: मणिपूर, Maṇipūra) Chakra Plexului Solar, Solar Plexus Chakra este pozitionata in zona buricului.

Din punct de vedere fiziologic, Manipura guverneaza digestia, mental guverneaza puterea personala, emotional guverneaza expansivitatea, si spiritual guverneaza tot ce inseamna crestere si dezvoltare. Problemele majore care duc la blocarea Manipurei sunt chestiuni de putere personala, frica, anxietate, formarea unei opinii, introversiune.

Culoarea specifica acestei chakre este galben, purtand aceasta culoare creste vibratia energetica a acestei chakre.

Piatra specifica: Chihlimbar

Printre uleiurile esentiale organice care contribuie la restabilirea echilibrului Chakrei Plexului Solar sunt Black Pepper, metoda de extractie distilare cu aburi a boabelor, cu o aroma puternica-picanta,are proprietatea terapeutica de antiinflamator, analgezic, fiind foarte benefic impotriva oboselii si stimuleaza spiritualitatea si Ylang Ylang, metoda de extractie distilare cu aburi a florilor, cu o aroma intensa, dulce si senzuala, este considerat uleiul dragostei si are proprietatea terapeutica de afrodisiac, precum si de antidepresiv fiind ideal pentru calmarea starilor de anxietate si stres

Aplicare: Direct pe piele, la nivelul incheieturilor mainilor, pe talpile picioarelor, de unde este foarte repede absorbit, datorita porilor mari de la acest nivel, sau local unde este nevoie pe punctele specifice ale chakrei.

Dilutie 1%.

Precautii: A nu se folosi la copii mai mici de varsta de 3 ani; A nu se folosi de catre femei insarcinate, sau care alapteaza; A nu se folosi inainte de expunerea la soare; A se evita contactul cu ochii; A nu se lasa la indemana copiilor; A nu se utiliza intern; A nu se utiliza de catre persoanele alergice la grau. A nu se utiliza de catre persoanele Celiace; Pentru identificarea unor eventuale alergii, se recomanda pentru prima data aplicarea pe pielea din zona cotului; In cazul in care apar iritatii, se recomanda incetarea aplicarii pe piele.

OBSERVATII:

A se pastra sub 25℃, in locuri intunecate si racoroase, ferit de umezeala și lumina. A se agita inainte de folosire.
Acest produs nu este un medicament. Daca aveti sau suspectati ca aveti probleme de sanatate adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra

7CHAKRE conțin uleiuri esentiale organice, de calitate superioara, avand certificate ORGANIC USFDA, WHO-GMP, ISO 9001:2015.

Ingrediente (INCI): Black Pepper (Piper Nigrum) si Ylang Ylang (Cananga Odorata). Ulei Vegetal de Germeni de Grau (Triticum Vulgare).

Brand

Recharge