Soapmill

Soapmill - produse cosmetice naturale, bio, organice produse in Romania
Sapun lichid, sampon, gel de dus Lavender

Săpun lichid, Șampon, Gel de duș 100 % natural - produs de îngrijire zilnică pentru corp și păr, asigură o curătare delicată menținând în același timp echilibrul natural al pielii.
Recomandare: Pentru toate tipurile de piele și păr.SoapMill – un univers de cosmetice BIO, sapunuri naturale si uleiuri de corp.

Soapmill este considerat un deschizator de drum pe piata autohtona de cosmetice 100% naturale, fiind primul producator roman care a lansat conceptul 100% natural in Romania si care a obtinut, in premiera pentru tara noastra, certificarea bio/organica pentru doua game de produse.

Soapmill produce exclusiv cosmetice 100% naturale. Au spus un “nu” categoric chimicalelor de orice fel, chiar si celor mai putin daunatoare cum ar fi colorantii. Nu folosesc parafina in cremele bio, un derivat petrolier periculos, nu adauga detergenti in sampoanele bio, nici conservanti chimici nocivi in sapunurile naturale solide

Produsele cosmetice organice Soapmill sunt 100% vegane. Conţin exclusiv ingrediente vegetale preţioase şi delicate, uleiuri esenţiale şi adaosuri de plante, flori sau fructe. Cand pui suflet si pasiune in ceea ce faci, cand lucrezi sau te gandesti zi si noapte la un singur lucru, cand vorbesti cu insufletire, dar stii sa si asculti... rezultatul se vede. Si este apreciat. Este Soapmill.

Pozitie
Seteaza descrescator

Tabel Lista

48 per pagina

Articolele de la 1 la 48 din totalul de 60

  1. 1
  2. 2
Pozitie
Seteaza descrescator

Tabel Lista

48 per pagina

Articolele de la 1 la 48 din totalul de 60

  1. 1
  2. 2