Urban Veda

REDESCOPERA PUTEREA TRATAMENTELOR NATURALE
Crema de noapte purificatoare

Hraneste, regenereaza si repara peste noapte pielea uscata si afectata de roseata; imbogatita cu salvie si rozmarin ce ajuta la calmarea si hidratarea pielii uscate, aspre si inflamate, ulei de santal si cuisoare pentru a lupta cu ridurile fine, deshidratarea si efectele daunatoare ale mediului inconjurator; aroma delicata de Rose Geranium (muscata-trandafir) calmeaza oboseala mentala.
Formula naturala ce respecta principiile Ayurveda pentru a echilibra dosha Pitta.

Urban Veda

Ne luptam zilnic cu factori de mediu nocivi (incalzire centrala sau aer conditionat in exces, noxe, praf si stres) ce ne afecteaza in mod vizibil pielea. Avand la baza filozofia Ayurveda - un sistem holistic de sanatate si buna stare nascut cu 5000 de ani in urma in Himalaya -, produsele Urban Veda folosesc proprietatile miraculoase ale plantelor, combinate cu multivitamine si ingrediente active pentru a mentine echilibrul natural al pielii, hranind-o cu uleiuri bio bogate in Omega, antioxidanti ce lupta cu radicalii liberi si acizi grasi ce sporesc vitalitatea.

Cele patru game Urban Veda sunt gandite pentru tipurile de ingrijire a pielii care in principiile medicinei Ayurvedice sunt asociate cu "dosha". Acest termen Ayurvedic descrie tendintele fizice si emotionale ale spiritului si corpului.

Inspirate de principiile indiene Ayurveda, produse cu dragoste in UK

Ambalaje reciclabile si reciclate, produse vegane, fara parabeni, coloranti artificiali, SLS, ulei mineral si organisme modificate genetic. NU TESTAM PE ANIMALE

Pozitie
Seteaza descrescator

Tabel Lista

48 per pagina

36 Articol(e)

Pozitie
Seteaza descrescator

Tabel Lista

48 per pagina

36 Articol(e)