Set 12 bile efervescente de baie, Lora Luxury, 70 gr

PRP: 139,95 lei
139,95 lei

5/5

Surprindeți persoana iubită cu setul nostru luxos cu bile efervescente pentru baie.
Setul de cadou cu bile efervescente de baie este un accesoriu de baie romantic constând din 12 bile efervescente cu 6 parfumuri diferite. Trăiți o experiență de îmbăiere complet nouă și beneficiați de uleiurile esențiale și de celelalte ingrediente naturale. În timp ce vă îmbăiați, în jurul dumneavoastră se răspândesc parfumuri florale încântătoare, pentru o experiență spa liniștitoare.

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Stoc epuizat

Prima comandă la noi?

Folosește codul de reducere PRIMA atunci cand comanzi si beneficiezi de 5% reducere.

Descriere

Set 12 bile efervescente de baie, Lora Luxury, 70 gr

Transformați-vă baia într-o oază de wellness
Nimic nu este mai bun în timpul iernii decât o baie fierbinte cu spumă, pentru a vă relaxa după o zi obositoare. Acum puteți aduce o notă de spa și wellness în casa dumneavoastră cu aceste12 bile efervescente de baie cu parfumuri diferite. Spuma eliberează atât aromele seducătoare, cât și ingredientele care curăță, hidratează și înmoaie pielea.

Șase parfumuri individuale atrăgătoare
Pe măsură ce bila se dizolvă în cadă, uleiurile esențiale autentice și untul de shea își răspândesc aromele în întreaga încăpere. Mentă, lămâie, lime, portocala, lavanda și lemongrass creează o atmosferă de baie plăcută și relaxantă.

Răsfățați-vă pielea
Bilele noastre de baie vegane unice conțin uleiuri esențiale, unt de cacao și unt de shea, care transformă o baie obișnuită într-o adevărată experiență de wellness. Pielea dumneavoastră va fi moale, catifelată și bogat hidratată. Corpul reacționează la uleiurile esențiale și la parfumuri într-un mod foarte relaxat. Fiecare ulei are o combinație unică de ingrediente și beneficii.

Durabil și vegan
Setul nostru de bile de baie efervescente este fabricat din ingrediente vegane și naturale. Bilele de baie nu conțin aditivi dăunători, cum ar fi parabeni, microplastic sau uleiuri minerale și sunt blânde pentru piele. Bilele de baie sunt ambalate într-o casetă de bijuterii din lemn, realizată manual, pe care o puteți reutiliza.

Avem ideea perfectă de cadou!
Cu bilele efervescente de baie Lora Luxury într-un set cadou de 12 bucățiaveți un cadou plin de imaginație pentru persoana iubită. Este o idee de cadou aparte pentru o ocazie unică specială, pentru Ziua Îndrăgostiților, aniversare, nuntă, Ziua Mamei sau de Crăciun.

Fără reziduuri
Aditivii noștri pentru baie nu lasă reziduuri persistente și este suficientă o clătire ușoară a căzii.