×

Cum alegi un sampon pentru copii sau bebelusi

Pielea și părul bebelușilor și copiilor sunt mult mai sensibile decât ale adulților, așa că au nevoie de îngrijire specială, delicată. Produsele pentru îngrijirea părului destinate celor mici au la bază ingrediente naturale, atent combinate pentru ca tu să poți alege produsul potrivit, în funcție de tipul, lungimea sau eventualele probleme ale părului sau pielii scalpului.

De ce sa alegi un sampon pentru copii fara parabeni

Șampoanele naturale pentru copii nu conțin parabeni, care pot cauza dermatite de contact sau reacții alergice. Parabenii depășesc bariera pielii și pătrund în organism, putând influența sănătatea organelor interne. De aceea, este important să alegi doar șampoane naturale, organice, care nu au în compoziție parabeni sau alte substanțe dăunătoare, care ar putea afecta sănătatea copilului.

Ce contine un sampon natural, BIO pentru bebelusi

Șampoanele naturale pentru copii și bebeluși conțin extracte organice care calmează pielea scalpului, respectând în același timp echilibrul natural al pH-ului, uleiuri bio care curăță delicat, nu usucă pielea și mențin nivelul ideal de hidratare și extracte din plante, care curăță blând și lasă părul moale.

Vezi mai mult →
Filtrează