pt barbati

Crema de Barbierit Traditionala - Babassu & Bergamot, 125 ml, Gentlemen's Tonic

Fii primul care evalueaza acest produs.

Echipa de master barbers Gentleman’s Tonic a ajutat la dezvoltarea acestei creme traditionale de barbierit pentru cei care prefera o experienta clasica a barbieritului.
Acest produs de lux formeaza o spuma bogata si ofera un barbierit perfect.
134,00 RON

SKU: GT5002

Disponibilitate: In stoc

Detalii despre produs

Detalii

Echipa de master barbers Gentleman’s Tonic a ajutat la dezvoltarea acestei creme traditionale de barbierit pentru cei care prefera o experienta clasica a barbieritului. Uleiul de babassu protejeaza pielea impotriva deshidratarii, mierea de manuka are o componenta puternica antibacteriana si ajuta la hidratarea intensiva a pielii. Acest produs de lux formeaza o spuma bogata si ofera un barbierit perfect.

Potrivita pentru toate tipurile de piele.

Indicatii de utilizare : Recomandam barbieritul dupa o baie fierbinte sau un dus. Aplicati crema traditionala de barbierit si masati pielea fetei si barba pentru a crea o spuma bogata si hidratanta. Barbieriti usor si clatiti aparatul de ras in mod regulat pentru a obtine un barbierit uniform si confortabil. clatiti si continuati cu aplicarea balsamului after shave calmant gentlemen’s tonic, pentru o finisare perfecta a barbieritului.

Ingrediente cheie:

  • uleiul de babassu protejeaza pielea impotriva uscarii in timpul barbieritului.
  • mierea de manuka stimuleaza refacerea rapida a tesutului cutanat, vindeca, hidrateaza, hraneste, reduce iritatiile, intinereste si protejeaza pielea.
  • mierea de manuka contine o componenta unica derivata din planta manuka, care este un puternic anti-bacterian si stimuleaza imunitatea pielii.
  • mierea de manuka functioneaza ca un umectant, atragand umiditate in piele.
  • mierea de manuka contine acid lactic, care ajuta la curatarea celulelor moarte ale pielii.

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie