Cosmetice bio

Supliment alimentar pentru barbati Skin resistance training, 60 cps, Proverb

Fii primul care evalueaza acest produs.

Formula puternica zilnica bogata in nutrienti, ce contine vitamina C pentru suportul colagenului,
Vitamina D pentru suport muscular si zinc pentru sinteza proteinelor. Plus acid hialuronic si resveratrol.

241,00 RON

SKU: 1106

Disponibilitate: In stoc

Detalii despre produs

Detalii

Consideram ca suplimentele noastre sunt combustibil pentru piele. Acestea sunt concepute special pentru a lucra impreuna cu produsele noastre de ingrijire a pielii pentru a obtine rezultate durabile. Aceasta formula ANALIZATA ACADEMIC a fost dezvoltata de EXPERTI, fiecare ingredient avand o capacitate specifica de a ajuta la reducerea factorilor de imbatranire extrinseca la barbati, in timp ce sprijina antrenamentul si focusul mental.

Cu VITAMINA C, ingredient ales deoarece contribuie la metabolizarea normala a colagenului si a energiei si COLAGEN ce este esential pentru a sustine structura pielii. VITAMINA D contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la mentinerea functiei musculare normale, ingredient ales pentru a sustine antrenamentul si sanatatea pielii. Cu MAGNEZIU, adaugat deoarece contribuie la echilibrul electrolitic. Mentinerea echilibrului corect al electrolitilor ajuta la echilibrul chimic al sangelui, la activitatea musculara si alte procese, inclusiv HIDRATAREA. ZINCUL contribuie la sinteza proteinelor, element cheie în regenerarea celulelor pielii.

Ingrediente cheie

  • Vitamina C, 
  • Vitamina D, 
  • Magneziu, 
  • Zinc, 
  • Acid Hialuronic,
  • Resveratrol

Instructiuni de utilizare:

Luati 2 capsule o data pe zi, dimineata sau seara, inainte de programul de ingrijire a pielii. A se administra cu apa sau o bautura rece. Nu trebuie mestecat. Nu depasiti doza recomandata.
Pentru cele mai bune rezultate, utilizati dimineata sau seara ca parte a programului personalizat Proverb pentru ingrijirea pielii, disponibil pe PROVERBSKIN.COM si in aplicatia mobila Proverb.

INGREDIENTE: Magnesium citrate, Capsule: FHPMC, water; Japanese Knotweed Extract (Polygonum cuspidatum root), Grape Seed Extract (Vitus vinifera seed), Cellulose, Ascorbic acid, Sodium Hyaluronate, Zinc citrate, Silica, Magnesium stearate, Cholecalciferol, Tapioca Maltodextrin, Corn starch, Fractioned coconut oil, Sucrose, Silicon dioxide, D-Alpha Tocopherol, Ascorbyl palmitate.

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie