Produsele cosmetice naturale Biocart sunt acum si pe UncleBob.ro

Produsele cosmetice naturale Biocart sunt acum si pe UncleBob.ro

Acum poți comanda produse de îngrijire naturale perfecte pentru tine și pe UncleBob.ro

Luna Femeii aduce un parteneriat nou, prin care produsele naturale de întreținere oferite de magazinul online de cosmetice naturale Biocart.eu pot fi comandate și pe UncleBob.ro – magazinul online cu o gamă variată de produse alimentare si non-alimentare, exact pe gustul tău.

Pe lângă cumpărăturile uzuale de alimente, apă și băuturi, clienții și clientele UncleBob.ro din București și Ilfov au acum la dispoziție o selecție largă de produse de întreținere corporală realizate cu grijă atât pentru sănătate, cât pentru mediul înconjurător.

Pentru persoanele care au nevoie de îngrijire profesională, dar naturală a părului, la prețuri corecte, UncleBob.ro a selectat produse din gama Noah, brand italian certificat ECOCERT, ce crează produse bazate pe formule simple, fără parabeni, uleiuri minerale, parafină, DEA, SLS & SLES sau alți compuși nocivi.

Șampoanele, balsamurile și restul cosmeticelor din gama Noah sunt create din ingrediente botanice și uleiuri esențiale pure extrase prin tehnici tradiționale care păstrează aroma, calitatea și proprietățile plantelor, pentru ca tu să te bucuri de toate beneficiile lor.

De asemenea, catalogul UncleBob.ro cuprinde și cosmetice franțuzești de la unul dintre cele mai iubite branduri de cosmetice pentru păr – Arganicare. Acest brand se află în topul producătorilor specializați în utilizarea uleiurilor de argan și ricin, precum și a unturilor de macadamia și shea, ingrediente binecunoscute pentru puterea lor de reparare și revitalizare a părului. În plus, multe dintre aceste ingrediente provin din agricultura organică, iar testarea produselor nu se face pe animale.

Datorită varietății gamei de produse pentru întreținerea părului de pe UncleBob.ro, fiecare persoană își poate găsi produsele potrivite pentru nevoile sau tipul său de păr: șampoane naturale fortifiante sau regenerante, șampoane speciale de tip de tratament, măști pentru păr cu efect reparator sau regenerativ, spray-uri și balsamuri fără clătire pentru părul vopsit sau balsamuri pentru strălucirea părului.

Oferta UncleBob.ro de șampoane și produse conexe pentru întreținerea părului pune un mare accent atât pe raportul preț-calitate, cât și pe responsabilitatea față de mediu – majoritatea ingredientelelor din compozitția acestora provin din culturi organice, produsele nu sunt testate pe animale (conform conceptului ”cruelty-free”), iar ambalajele sunt create din materiale reciclate și reciclabile. De asemenea, produsele nu conțin chimicalele nocive folosite în mod convențional în crearea multor produse din industria cosmeticelor de-a lungul anilor. În schimb, multe branduri se reîntorc la metode tradiționale, hand-made, de creare a produselor, cu un impact negativ minim asupra sănătății tale.

Dacă îți dorești să încerci produse cosmetice naturale pentru întreținerea părului, te invităm să descoperi gama UncleBob.ro. Avem grijă să selectăm doar produse benefice pentru tine, ținând cont de cerințele și nevoile tale, fie că vorbim despre formule curate și eficiente sau despre prețuri avantajoase. De asemenea, îți punem la dispoziție alte sute de produse de beauty pentru o îngrijire completă a corpului, feței și părului, ca tu să alegi cu ușurință și în siguranță cele mai bune cosmetice pentru tine.