86,00 lei

5/5

Acest serum cu acid hialuronic patrunde in piele pentru a retine umiditatea si a hidrata din interior, lasand pielea supla si stalucitoare. Este formulat doar cu ingrediente sigure, fara parabeni, coloranti, parfum sau orice tip de alergeni.

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

În stoc

Cumperi 2 produse de acelasi fel, primesti 10% reducere

Cumperi 3 produse de acelasi fel, primesti 15% reducere

Cumperi 4 sau mai multe produse de acelasi fel, primesti 20% reducere

Cumperi acest produs și beneficiezi de 9 puncte!
EAN: 8809670680817

Prima comandă la noi?

Folosește codul de reducere PRIMA atunci cand comanzi si beneficiezi de 5% reducere.

Intra in comunitatea Ambasadoarelor Biocart

Bucura-te de beneficiile exclusive!

Descriere

Serum cu acid hialuronic, Mary and May, 30ml

Un ser care foloseste acid hialuronic cu molecula mica pentru a umple pielea cu hidratare.

Beneficii:

  • Un ser formulat cu o structura moleculara mica de acid hialuronic care patrunde in piele intre celulele pielii si hidrateaza din interior.
  • Reaprovizioneaza eficient hidratarea cu acid hialuronic care retine de 1000 de ori greutatea sa in apa, lasand pielea supla si supla.
  • Contine o structura moleculara ridicata a acidului hialuronic pentru a retine hidratarea la suprafata pielii si diminueaza evaporarea, pastrand pielea hidratata.
  • Formulat cu ingrediente de grad verde verificate de EWG.
  • Fara teste pe animale si fara 7 ingrediente nocive: parabeni, parfumuri si coloranti artificiali, alcool, ulei mineral, agenti tensioactivi si alergeni.

 

Ingredinete cheie:

  • Acidul hialuronic cu molecula mica – Patrunde in piele pentru a facilita o mai buna hidratare a mainilor si pentru a creste volumul pielii

 

Mod de folosire: Aplica dimineata si/sau seara pe gat si fata pe pielea curatata. Aplica delicat din centrul fetei catre exterior.

 

Ingrediente:Purified Water, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate (high molecular) (5050ppm), Sodium Hyaluronate Crosspolymer (22ppm), Hydrolyzed Hyaluronic Acid (18ppm), Hyaluronic Acid (8ppm), Sodium Hyaluronate (low molecular) (3ppm), Hydrolyzed Sodium Hyaluronate (1ppm), Ethylhexylglycerin, Pentylene Glycol

Brand

MARY & MAY

Mary&May este un brand abudent in ingrediente curate, derivate din natura, cu o eficienta ridicata pentru fiecare problema cu care se poate confrunta pielea noastra. Prin codificarea de culori a etichetelor, Mary&May isi propune sa fie un adevarat ghid catre frumusetea curata.