55,20 lei

5/5

Produs cruelty-free (acreditat PETA), Vegan-friendly si ecologic
Potrivit pentru descurcarea, perierea si coafarea parului
Setul include:
– 1 perie biodegradabila
– 1 pieptene biodegradabil pentru descurcare si perierea parului
Fabricate din materiale provenite din surse etice, compostabile, reciclate si biodegradabile.

BRAND: So Eco

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

În stoc

Cumperi acest produs și beneficiezi de 6 puncte!

Prima comandă la noi?

Folosește codul de reducere PRIMA atunci cand comanzi si beneficiezi de 10% reducere.

Intra in comunitatea Ambasadoarelor Biocart

Bucura-te de beneficiile exclusive!

Descriere

Set Blow Dry Ecologic Biodegradabil pentru Par, So Eco

Cu setul Blow Dry Hairbrush Duo ai parte de uscarea perfecta de zi cu zi a parului in mai putin timp!

Peria biodegradabila pentru uscare are peri flexibili conici si moi, in trei lungimi diferite si un design cu gauri de ventilare pentru un timp de uscare mai rapid. Peria flexibila permite descurcarea fara durere, iar perii moi maseaza scalpul pentru a stimula circulatia la nivelul foliculului de par.

Pieptenele biodegradabil este perfect pentru perierea parului la dus, pentru a va asigura ca balsamul se distribuie uniform si complet pe par. De asemenea, puteti pieptana parul umed sau sectiona uniform parul la coafare. Pieptenul natural poate fi folosit si pentru a peria parul uscat, atenueaza efectul static si mentine coafura neteda.

Mod de utilizare

Maseaza scaplul, periaza, descurca si coafeaza parul umed sau uscat, rapid si fara efect static.

Ingrediente

75% PLA handle, 5% PA66 nylon pins, 20% PLA comb/ 75% maner PLA, un tip de poliester realizat din amidon vegetal fermentat din porumb, trestie de zahăr sau pulpa de sfecla de zahar, 5% peri de nylon PA66, 20% PLA pieptene

Brand

So Eco

Brandul So Eco face parte din Soinvogue, companie sustenabila de beauty din UK, relansata in 2021, care se concentreaza exclusiv pe furnizarea de produse de infrumusetare sustenabile si de inalta calitate. Gama include:
– pensule si buretei de machiaj ecologice pentru fiecare pas al unui machiaj impecabil
– accesorii de beauty (perii si pieptene pentru par ecologice)
– produse pentru baie (manusi, perii si bureti de baie ecologici)

Printr-un parteneriat cu Tree Nation, So Eco a plantat, pana in prezent, peste 200.000 de copaci, salvand planeta de la poluarea cu peste 7000 de tone de CO2. Impactul pozitiv al brandului asupra planetei creste o data cu dezvoltarea companiei. Pana la sfarsitul lui 2022, So Eco plantase aproximativ 500.000 de copaci.

Un alt obiectiv cheie pentru Invogue, si implicit So Eco, este reducerea plasticului de-a lungul intregului sau lant de aprovizionare. In 2021, Invogue si-a schimbat majoritatea ambalajelor in care sunt transportate produsele de la plastic la carton, reducand cu peste 75% utilizarea plasticului in ambalaje. Astfel, So Eco a reusit sa-si reduca amprenta de carbon si continua sa investeasca in dezvoltarea de materiale biodegradabile atat pentru produse, cat si pentru toate ambalajele acestora.

Accesoriile de machiaj So Eco sunt acreditate PETA, crulety-free si vegan-friendly, si sunt create cu grija pentru mediu, dupa principii eco. De aceea nu contin plastic.