143,20 lei

5/5

Produs cruelty-free (acreditat PETA), Vegan-friendly si ecologic
Potrivit pentru machiajul fetei si ochilor
Setul cuprinde:
– 8 pensule pentru fata si ochi
– 1 portfard de calatorie
Fabricat din materiale ethically sourced, complet compostabile si biodegradabile

BRAND: So Eco

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Stoc epuizat

Prima comandă la noi?

Folosește codul de reducere PRIMA atunci cand comanzi si beneficiezi de 10% reducere.

Intra in comunitatea Ambasadoarelor Biocart

Bucura-te de beneficiile exclusive!

Descriere

Set Ultimate Travel, 8 Pensule Ecologice pentru Machiaj, So Eco

Rasfatati-va cu 8 dintre cele mai bune pensule de machiaj ecologice So Eco, care ofera o aplicare perfecta, o acoperire fara cusur si o definitie impecabila. Aceste pensule frumos lucrate, fara cruzime si vegane, sunt potrivite pentru utilizare cu produse lichide, crema si pudra. De la baza la pensule pentru ochi, acest set complet vine intr-un portfard elegant, ideal pentru a fi luata in calatorii.

Pensulele sunt frumos realizate cu ferule din aluminiu reciclat, economisind o cantitate imensa de energie si reducand efectele negative asupra mediului, sanatatii si sociale ale mineritului. Astfel, economisesti deseurile care de obicei ar ajunge la groapa de gunoi.

Manerele periei sunt realizate din bambus care creste intre 3-10 cm pe zi, facandu-l cel mai ecologic si regenerabil dintre materiale. Un camp de bambus elibereaza cu 35% mai mult oxigen decat padurea echivalenta de lemn, contribuind pozitiv la echilibrul oxigen-dioxid de carbon al atmosferei, rezultand din nou un impact pozitiv in combaterea emisiilor de carbon in crestere.

Perii ultra-moi sunt creati 100% netestati pe animale ce pot fi, de asemenea, reciclati. Ambalajul este sustenabil, iar produsele sunt ambalate in carton certificat FSC, ferestrele produselor sunt fabricate din ferestre de amidon de porumb PLA, iar cerneala este creata pe baza de soia. Chiar si ambalajul de tranzit este o combinatie de carton ondulat si pungi de amidon de porumb PLA.

Setul contine:

  • Pensula pentru pudra pentru distribuirea uniforma a pudrei
  • Pensula in unghi pentru conturare, pentru a aplica perfect bronzer si produse de contur
  • Blush Brush pentru aplicare precisa
  • Perie pentru a peria sprancenele si a distribui uniform produsele
  • Pensula Flat Shadow pentru uniformizarea fardului pe pleoape, dar poate fi folosit si pentru corector
  • Fluffy Crease Brush pentru uniformizarea nuantelor de tranzitie
  • Pensula Dense Crese pentru pliul ochilor
  • Perie in unghi pentru sprancene sau aplicare precisa a tusului
  • O portfard de calatorie

 

 

Ingrediente

Polyester (44%) Bamboo (27.3%) Aluminum ferrule (24.5%) Nylon hair (4.2%). Poliester (44%) Bambus (27.3%) manson de aluminiu (24.5%) peri de nailon (4.2%)

Brand

So Eco

Brandul So Eco face parte din Soinvogue, companie sustenabila de beauty din UK, relansata in 2021, care se concentreaza exclusiv pe furnizarea de produse de infrumusetare sustenabile si de inalta calitate. Gama include:
– pensule si buretei de machiaj ecologice pentru fiecare pas al unui machiaj impecabil
– accesorii de beauty (perii si pieptene pentru par ecologice)
– produse pentru baie (manusi, perii si bureti de baie ecologici)

Printr-un parteneriat cu Tree Nation, So Eco a plantat, pana in prezent, peste 200.000 de copaci, salvand planeta de la poluarea cu peste 7000 de tone de CO2. Impactul pozitiv al brandului asupra planetei creste o data cu dezvoltarea companiei. Pana la sfarsitul lui 2022, So Eco plantase aproximativ 500.000 de copaci.

Un alt obiectiv cheie pentru Invogue, si implicit So Eco, este reducerea plasticului de-a lungul intregului sau lant de aprovizionare. In 2021, Invogue si-a schimbat majoritatea ambalajelor in care sunt transportate produsele de la plastic la carton, reducand cu peste 75% utilizarea plasticului in ambalaje. Astfel, So Eco a reusit sa-si reduca amprenta de carbon si continua sa investeasca in dezvoltarea de materiale biodegradabile atat pentru produse, cat si pentru toate ambalajele acestora.

Accesoriile de machiaj So Eco sunt acreditate PETA, crulety-free si vegan-friendly, si sunt create cu grija pentru mediu, dupa principii eco. De aceea nu contin plastic.