37,00 lei

5/5

Uleiurile esentiale organice contribuie la restabilirea echilibrului specific fiecarei chakre.
Asigurandu-ne ca mentinem aceste centre energetice in echilibru, ne va ajuta sufletul sa traiasca aceasta experienta umana cat mai putin traumatizant si detasat de materialismul societatii umane.
Aceste sinergii de uleiuri esentiale organice sunt create din dragoste pentru oameni, fara compromisuri facute in cadrul procesului care sa altereze calitatea produsului.

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Stoc epuizat

Prima comandă la noi?

Folosește codul de reducere PRIMA atunci cand comanzi si beneficiezi de 5% reducere.

Intra in comunitatea Ambasadoarelor Biocart

Bucura-te de beneficiile exclusive!

Descriere

Sinergie Magica CHAKRA INIMII, blend de uleiuri esentiale organice, Recharge, 10ml

7CHAKRE – Chakra Inimii Uleiuri Esentiale Organice

Anahata (Sanscrită: अनाहत, Anāhata) Chakra Inimii, Heart Chakra este pozitionata in zona inimii, glanda timus.

Fiziologic, Anahata guverneaza circulatia, emotional guverneaza dragostea neconditionata pentru sine si celelalte fiinte, mental guverneaza pasiunea, si spiritual guverneaza devotamentul. Problemele majore in care este implicata Anahata implica emotiile complexe compasiunea, tandretea, dragostea neconditionata, echilibrul spiritual, respingerea si starea de bine.

Culoarea specifica acestei chakre este verde sau roz, purtand aceste culori creste vibratia energetica a acestei chakre.

Piatra Specifica: Cuartz Roz

Printre uleiurile esentiale organice care contribuie la restabilirea echilibrului Chakrei Inimii sunt Lemn de Trandafir metoda de extractie distilare cu aburi a florilor, avand proprietatea terapeutica de tonifiant, regenerator, reda increderea in sine si diminueaza suferinta emotionala, Pin metoda de extractie distilare cu vapori de apa a acelor si crengilor, are proprietatea terapeutica de antiinflamator, antiseptic, este energizant eliminand oboseala, stresul si ofera o stare de bine.

Aplicare: Direct pe piele, la nivelul incheieturilor mainilor, pe talpile picioarelor, de unde este foarte repede absorbit, datorita porilor mari de la acest nivel, sau local unde este nevoie pe punctele specifice ale chakrei.

Dilutie 1%.

Precautii: A nu se folosi la copii mai mici de varsta de 3 ani; A nu se folosi de catre femei insarcinate, sau care alapteaza; A nu se folosi inainte de expunerea la soare; A se evita contactul cu ochii; A nu se lasa la indemana copiilor; A nu se utiliza intern; A nu se utiliza de catre persoanele alergice la grau. A nu se utiliza de catre persoanele Celiace; Pentru identificarea unor eventuale alergii, se recomanda pentru prima data aplicarea pe pielea din zona cotului; In cazul in care apar iritatii, se recomanda incetarea aplicarii pe piele.

OBSERVATII:

A se pastra sub 25℃, in locuri intunecate si racoroase, ferit de umezeala și lumina. A se agita inainte de folosire.
Acest produs nu este un medicament. Daca aveti sau suspectati ca aveti probleme de sanatate adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra

7CHAKRE conțin uleiuri esentiale organice, de calitate superioara, avand certificate ORGANIC USFDA, WHO-GMP, ISO 9001:2015.

Ingrediente (INCI): Lemn de Trandafir (Dalbergia Sissoo) și Pin (Pinus Sylvestris) Ulei Vegetal de Germeni de Grau (Triticum Vulgare).

Brand

Recharge