43,00 lei

5/5

Uleiurile esentiale organice contribuie la restabilirea echilibrului specific fiecarei chakre.
Asigurandu-ne ca mentinem aceste centre energetice in echilibru, ne va ajuta sufletul sa traiasca aceasta experienta umana cat mai putin traumatizant si detasat de materialismul societatii umane.
Aceste sinergii de uleiuri esentiale organice sunt create din dragoste pentru oameni, fara compromisuri facute in cadrul procesului care sa altereze calitatea produsului.

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Stoc epuizat

Prima comandă la noi?

Folosește codul de reducere PRIMA atunci cand comanzi si beneficiezi de 5% reducere.

Intra in comunitatea Ambasadoarelor Biocart

Bucura-te de beneficiile exclusive!

Descriere

Sinergie Magica CHAKRA RADACINA, blend de uleiuri esentiale organice, Recharge, 10ml

7CHAKRE – Chakra Sacrala Uleiuri Esentiale Organice

Swadhisthana (Sanscrită: स्वाधिष्ठान, Svādhiṣṭhāna) Chakra Sacrala, Sacral Chakra este localizata in zona osului sacru; ovar/prostata, de unde si numele si se crede ca este legata de testicule sau ovare, glande care produc diversi hormoni sexuali implicati in functia de reproducere.

Fiziologic, Svadisthana guverneaza reproducerea, mental guverneaza creativitatea, emotional guverneaza bucuria, si spiritual guverneaza entuziasmul.

Problemele majore care duc la blocarea Chakrei Sacrale sunt relatiile, violenta, dependentele, nevoile emotionale de baza, si placerea.

Culoarea specifica acestei chakre este portocaliu, purtand aceasta culoare creste vibratia energetica a acestei chakre.

Piatra specifica: Ochiul Tigrului

Printre uleiurile esentiale organice care contribuie la restabilirea echilibrului Chakrei Sacrale sunt Neroli, metoda de extractie distilare cu vapori de apa a florilor, se distinge prin aroma sa puternica orientala-florala, are un efect puternic asupra mintii sporind capacitatea de concentrare, tonic cicatrizant si antibacterian si Helichrysum, metoda de extractie distilare cu vapori de apa a florilor, cu aroma sa puternica dulceaga, are proprietatea terapeutica de antibacterian, antioxidant, este un protectiv energetic, induce calmul si intareste imunitatea.

Aplicare: Direct pe piele, la nivelul incheieturilor mainilor, pe talpile picioarelor, de unde este foarte repede absorbit, datorita porilor mari de la acest nivel, sau local unde este nevoie pe punctele specifice ale chakrei.

Dilutie 1%.

Precautii: A nu se folosi la copii mai mici de varsta de 3 ani; A nu se folosi de catre femei insarcinate, sau care alapteaza; A nu se folosi inainte de expunerea la soare; A se evita contactul cu ochii; A nu se lasa la indemana copiilor; A nu se utiliza intern; A nu se utiliza de catre persoanele alergice la grau. A nu se utiliza de catre persoanele Celiace; Pentru identificarea unor eventuale alergii, se recomanda pentru prima data aplicarea pe pielea din zona cotului; In cazul in care apar iritatii, se recomanda incetarea aplicarii pe piele.

OBSERVATII:

A se pastra sub 25℃, in locuri intunecate si racoroase, ferit de umezeala și lumina. A se agita inainte de folosire.
Acest produs nu este un medicament. Daca aveti sau suspectati ca aveti probleme de sanatate adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra

7CHAKRE conțin uleiuri esențiale organice, de calitate superioară, având certificate ORGANIC USFDA, WHO-GMP, ISO 9001:2015.

Ingrediente (INCI): Neroli (Citrus Aurantium) si Helichrysum (Helichrysum Italicum). Ulei Vegetal de Germeni de Grau (Triticum Vulgare).

Brand

Recharge