66°30 este unghiul de înclinare al Pământului și originea ciclicității anotimpurilor. Acest contrast simbolic între forța universului și fragilitatea echilibrului său se reflectă și în viața omului urban contemporan.
66 ° 30 este o nouă linie organică de îngrijire a pielii dedicată lui, creată pentru omul contemporan, condus de influențe antagonice (forță și vulnerabilitate), încrezător în viitor, dar și conștient de echilibrul fragil al mediului în care trăiește și al pielii sale.
66 ° 30  este un brand GLOBAL de îngrijire cosmetică masculină, prezent în peste 30 de țări.

ISTORIA BRANDULUI 66°30

După absolvirea EM Lyon, una dintre cele mai bune școli de afaceri din Franța, Didier Arnaud, fondatorul brandului 66°30, a început să lucreze în diverse departamente de vânzări și marketing ale mai multor companii internaționale din Franța și strainatate. Profund angajat în lupta împotriva excluziunii,  în 1993 decide să creeze o organizație  pentru a ajuta oamenii săraci, bolnavi și defavorizați social. În prezent este președintele acestei fundații umanitare. În paralel, Didier a susținut dezvoltarea agriculturii ecologice și comerțul echitabil, devenind membru al Federației Nature & Progrès.La vârsta de 47 de ani, continuând să fie pasionat de ecologie și convins de necesitatea urgentă de a schimba și de a promova noi modele de dezvoltare economică care să respecte mai bine atât ființele umane cât și planeta, el decide să creeze marca 66 ° 30, o marcă inovatoare de produse cosmetice organice pentru bărbați, care să se alinieze convingerilor sale etice si sustenabile față de mediul înconjurător.

Brandul organic 66 ° 30 pune astfel împreună valorile, energia și sufletul lui Didier Arnaud, ce este convins că progresul la nivel global va apărea cu o singură condiție: să ne implicăm activ acum și să căutăm soluții pentru îmbunătățirea calității vieții noastre, a tuturor.

Începând cu anul 2007, 66°30 este lider în rândul produselor cosmetice organice și produselor de îngrijire corporală din Franța, și asta deoarece oferă produse inovatoare și eficiente pentru îngrijirea pielii, create pe baza unor ingrediente active vegetale puternic regenerante și a unor formule științifice inovatoare.

>>> Descopera AICI gama completa de produse cosmetice organice premium pentru barbati 66°30, acum si in Romania! <<<

PRODUSE ORGANICE HI-TECH PENTRU BĂRBAȚI

Gama de produse cosmetice organice 66 ° 30  pentru îngrijirea tenului conține 5 produse extrem de eficinte pentru a combate efectele nocive ale stresului, factorilor de mediu, dieta zilnică dezechilibrată și lipsa de somn, provocări cu care se confruntă majoritatea bărbatilor moderni de astăzi. Fiecare produs organic 66°30 de îngrijire a pielii pentru bărbați este conceput pentru un anumit moment sau o necesitate specifică a pielii: pentru a calma piela după bărbierit, pentru a hrăni, a hidrata intensiv,  a proteja sau a regenera pielea. În completarea produselor de îngrijire a tenului, 66 ° 30 a creat și gama Purity ce oferă bărbaților produse de elită pentru curațarea feței, corpului și părului, compusă din produse organice de curățare cu pH neutru și infuzate cu ingrediente vegetale inovatoare cu eficință sporită.

66 ° 30 : EFICIENȚĂ ESENȚIALĂ

Formulate din biomolecule din alge și minerale și pe baza unui complex de ingrediente inovatoare și brevetate - Urban Shield® - produsele 66 ° 30 reprezintă o linie hi-tech de ingrijire corporală creată special pentru bărbați,  cu eficiență dovedită, testată în laboratoare independente.
Complexul sinergic unic 66°30, patentat Urban Shield®, este un complex unic vegetal din 5 plante puternic regenerante si protective, prezent în toate produsele liniei de ingrijire. Urban Shield® este o adevărată baricadă împotriva agresiunilor stilului nostru modern de viață (razele UV, poluarea, aerul condiționat, stresul, etc). Oferă o protecție maximă și unică a pielii pe tot parcursul zilei oferind resursele necesare pentru a întări și pentru a preveni daunele zilnice.

Principalele ingrediente ale Urban Shield ®:

- Extractul de smochine ce hidratează și înmoaie pielea în timp ce împiedică “pierderea imperceptibilă de apă”, factor important al îmbătrânirii premature a pielii. 
- “Copacul fluture” și cimbrul cultivat în Elveția ce protejează pielea de aerul poluat 
- Montpellier Rockrose din Sudul Franței ce eliberează beta-endorfine relaxante și liniștitoare 
- Alaria Escullenta (alge marine), recoltate în Arhipeleagul Bréhat din Franța, asigură pielii nutrienți bogați (Omega 3, 6 și 9, lipoamide și steroli). 
- Crambe maritime (alge marine) recoltate pe coastele Bretaniei, calmează pielea de efectele nocive ale razelor UVA și UVB.

66 ° 30 conține intre 76% si 88% ingrediente vegetale sau mai mult, adică de 4 până la 5 ori mai mult decât în ​​produsele cosmetice clasice! In plus, intre 61% și 80% din ingredientele continute sunt organice, cu 6 până la 8 ori mai mult decât criteriile de certificare organică impuse de Ecocert. Aceste extracte de plante naturale provin din biotopuri franceze și europene.

66 ° 30 este un brand certificat Cosmébio® de către Ecocert.

DE CE 66°30 ESTE EXPERT ÎN COSMETICA ORGANICĂ PENTRU BĂRBAȚI?

  • Brand ULTRA ORGANIC & CONCENTRAT - CEA MAI ÎNALTĂ CONCENTRAȚIE DE INGREDIENTE ORGANICE de pe piața produselor cosmetice BIO (99,55% ingrediente naturale și până la 88% ingrediente organice)- un mix de peste 20 de ingrediente active vegetale în fiecare produs Produsele sunt ultra- concentrate în ingrediente active și au o concentrație foarte mică de apă (maximum 3%), spre deosebire de produsele cosmetice clasice care au 40-80% apă, și doar 5-15% ingrediente active. Acest aspect justifică eficiența ridicată a produselor 66 ° 30.
  • Brand eficient & multifuncțional - Produse cosmetice ușor de folosit și practice: - Focus real pe specificul pielii bărbaților și îngrijire în acord cu ciclul de regenerare al pielii zi/noapte
  • Brand certificat organic Ecocert - Brand ce deține distincția Best Organic Cosmetic Brand și certificare din partea instituției “L’Observatoire des Cosmetiques”, o recunoștere de elită pentru industria produselor cosmetice organice
  • Ambalaje high-tech - Ambalaje simple, minimaliste, dar cu eficacitate ridicată- produsele sunt ambalate în flacoane airless care păstrează integră calitatea conținutului flacoanelor și eficientizează economisirea în utilizare, plus perioada de valabilitate a produsului: pompa din interior nu permite pătrunderea aerului în interior, iar aplicatorul are un sistem de sigilare ce nu permite uscarea excesului de produs rămas pe pompă.
  •  Practic și estetic: efect natural de matifiere și absorbție rapidă

Produsele 66 ° 30 matifiază tenul, fiind concepute pentru pielea specială a bărbatului·  Produsele se absorb rapid și nu lasă pielea încărcată sau grasă. Folosirea produselor 66-30 nu conferă luciu pielii.

ANGAJAMENTELE ECOLOGICE ȘI VALORILE DE 66 ° 30

Ecologic: 66 ° 30 este membru al organizației Cosmébio® și brand certificat organic Ecocert). Brandul se bazează pe progresele recente din domeniul  „chimiei verzi” (tehnologia ecologică), promovând agricultura ecologică, producția locală și biodiversitatea.
Economic: practicarea comerțului echitabil și achiziționarea materiei prime la nivel local, atunci când este posibil, prin promovarea unui parteneriat direct și durabil cu producătorii independenți mici;
Social: sprijinirea inițiativelor împotriva excluziunii și promovarea acțiunilor urbane eco-inovatoare. (Proiectul "Premiile ecologice urbane").

Angajamente concrete
Ambalajele produselor au fost reduse la minimum
Ambalaje realizate din hârtie reciclată 100%, din pădurile recoltate durabil (PEFC)
Imprimate cu cerneală din surse vegetale.
Ambalaje imprimate de o companie certificată "Imprim'vert", care protejează mediul înconjurator.

>>> Descopera AICI gama completa de produse cosmetice organice premium pentru barbati 66°30, acum si in Romania! <<<