Emulsia Ultra-hidratantă 6-în-1 BIO pentru față 66°30 reprezintă o formulă unică inovatoare cosmetică pentru îngrijirea nevoilor esențiale ale tenului bărbaților, într-un mod practic, eficient și sănătos.

Produsul conține 81% ingrediente active, iar 99.4% din totalul ingredientelor sunt de origine naturală.

74.9% din totalul ingredientelor ce îl compun provin din agricultura organică. Aceste procente atestă calitatea premium a emulsiei Ultra-hidratante 6-în-1 BIO pentru față 66°30, diferită de orice ai încercat până acum. 

Acest fluid ultra-hidratant, cu rol de protecție și calmare a tenului, conține acid hialuronic vegetal cu greutate moleculară ridicată și conferă tenului fermitate și luminozitate naturală pe tot parcursul zilei. Este ideal pentru utilizare dimineața, după bărbierit. Produsul nu conține alcool.

Emulsia Ultra-hidratantă 6-in-1 BIO pentru față conține complexul de ingrediente active Urban Shield®, complex unic patentat 66°30  ce oferă protecție zilnică maximă. Complexul sinergic unic 66°30 Urban Shield® este un complex unic vegetal din 5 plante puternic regenerante și protective, prezent in toate produsele liniei de îngrijire. Urban Shield® este o adevărată baricadă împotriva agresiunilor stilului nostru modern de viață (razele UV, poluarea, aerul condiționat, stresul, etc). Oferă o protecție maximă și unică a pielii pe tot parcursul zilei oferind resursele necesare pentru a întări și pentru a preveni daunele zilnice.

CUMPARA AICI Emulsia Ultra-hidratantă 6-în-1 BIO pentru bărbați

Principalele ingrediente ale Urban Shield ®, prezente și în Emulsia Ultra-hidratantă 6-în-1 BIO pentru față, sunt:

- Extractul de smochine ce hidratează și înmoaie pielea în timp ce împiedică “pierderea imperceptibilă de apă”, factor important al îmbătrânirii premature a pielii. 
- “Copacul fluture” și cimbrul cultivat în Elveția ce protejează pielea de aerul poluat 
- Montpellier Rockrose din Sudul Franței ce eliberează beta-endorfine relaxante și liniștitoare 
- Alaria Escullenta (alge marine), recoltate în Arhipeleagul Bréhat din Franța, asigură pielii nutrienți bogați (Omega 3, 6 și 9, lipoamide și steroli). 
- Crambe maritime (alge marine) recoltate pe coastele Bretaniei, calmează pielea de efectele nocive ale razelor UVA și UVB.

6 acțiuni principale:

 • Ultra-hidratează tenul
 • Loțiune calmantă after shave- calmează usturimea tenului după bărbierit
 • Protejează pielea impotriva factorilor daunatori ai mediului ( poluare, raza UV, deshidratare)
 • Matifiază tenul- reduce luciul pielii
 • Antiaging- netezește ridurile
 • Conferă fermitate tenului

CUMPARA AICI Emulsia Ultra-hidratantă 6-în-1 BIO pentru bărbați

 

Despre 66°30

 • Brand ULTRA ORGANIC & CONCENTRAT

CEA MAI ÎNALTĂ CONCENTRAȚIE DE INGREDIENTE ORGANICE de pe piața produselor cosmetice BIO (99,55% ingrediente naturale și până la 88% ingrediente organice)- un mix de peste 20 de ingrediente active vegetale în fiecare produs Produsele sunt ultra- concentrate în ingrediente active și au o concentrație de apă de maximum 3%, spre deosebire de produsele cosmetice clasice care au 40-80% apă, și doar 5-15% ingrediente active. Acest aspect justifică eficiența ridicată a produselor 66 ° 30.

 • Brand eficient & multifuncțional

Produse cosmetice ușor de folosit și practice: - Focus real pe specificul pielii bărbaților și îngrijire în acord cu ciclul de regenerare al pielii zi/noapte

 • Brand certificat organic Ecocert

Brand ce deține distincția Best Organic Cosmetic Brand și certificare din partea instituției “L’Observatoire des Cosmetiques”, o recunoștere de elită pentru industria produselor cosmetice organice

 • Ambalaje high-tech

Ambalaje simple, minimaliste, dar cu eficacitate ridicată- produsele sunt ambalate în flacoane airless care păstrează integră calitatea conținutului flacoanelor și eficientizează economisirea în utilizare, plus perioada de valabilitate a produsului: pompa nu permite pătrunderea aerului în interiorul flaconului, iar aplicatorul are un sistem de sigilare ce nu permite uscarea excesului de produs rămas pe pompă.

Materialele folosite pentru fabricarea ambalajelor sunt 100% reciclate, din respecta față de natură.

 • Practic și estetic: efect natural de matifiere și absorbție rapidă

Produsele 66 ° 30 matifiază tenul, fiind concepute pentru pielea specială a bărbatului·  Produsele se absorb rapid și nu lasă pielea încărcată sau grasă. Folosirea produselor 66-30 nu conferă luciu pielii.

Descopera produsele 66 ° 30