SARYA COUTURE MAKEUP s-a născut din dorința de a crea o linie de machiaj naturală, cu un design modern și, în același timp eficientă, fără compromisuri. Dar asta nu este tot.
Dacă ai cumpărat ediția Marie Claire de octombrie, știi deja că una dintre cele mai vocale tendințe actuale în ceea ce privește îngrijirea și frumusețea este Clean Beauty. Asta înseamnă că femeile de pretutindeni au început să militeze din ce în ce mai mult pentru formulele și texturile lipsite de ingrediente toxice și suspectate că ar afecta calitatea pielii și, automat, sănătatea.

Și da, eu sunt una dintre acele femei. Încerc să-mi țin pielea departe de tot ceea ce înseamnă substanțe ambigue,decriptez regulat legislația UE în vigoare și devorez cele mai recente studii în acest sens. Prin urmare, nu putea decât să mă bucure lansarea unui brand de machiaj cu o filosofie naturală, care pune un preț suprem asupra frumuseții fără compromisuri.

SARYA COUTURE MAKEUP a fost fondat chiar de 2 românce, Teodora Șaguna și Claudia Ioana Puiu, care au simțit nevoia de a pune bazele unei linii de machiaj pure, ideale pentru femeia care caută un produs cosmetic pe care se poate baza din toate punctele de vedere. „ Amândouă împărtășim aceleași valori și pasiuni pentru frumusețe și un stil de viață sănătos. Nu vedem produsele de make-up organic ca un trend, ci, mai degrabă, acestea ar trebui sa devină un standard în industrie. Noi credem că toate femeile ar trebui să fie mai conștiente și mai responsabile de ceea ce aplică pe pielea lor”, spun cele 2.

Realizată exclusiv cu ingrediente selectate, organice și superhrănitoare pentru piele, SARYA COUTURE MAKEUP este un amestec de inspirație, know-how și înaltă calitate, având ca obiectiv principal accentuarea frumuseții naturale a femeii moderne, dependentă de un stil de viață sănătos.
Prima colecție – lansată vara trecută – constă în rujuri și farduri de pleoape, fiind realizată integral în Italia. „Am investit peste 2 ani în cercetare și dezvoltare a brandului și a produselor. Produsele naturale nu au o rezistență foarte mare și un pigment viu al culorilor. Noi ne-am dorit un produs care, din punct de vedere al performanței, să fie similar propunerilor tradiționale. De aici nevoia de testare și retestare a formulei până când am ajuns la mixul perfect între ingrediente și performanță. Am lucrat cu 2 laboratoare certificate în producția de make-up organic și natural. Materiile prime și conservanții naturali au fost selectați și extrași pentru beneficiile speciale pe care le oferă pielii”, mai afirmă acestea.

SARYA COUTURE MAKEUP se bazează pe ingrediente organice și naturale precum: ulei de nucă de cocos, ulei de avocado și ulei de sfeclă pentru hidratare profundă, unt de palmier – activat de temperatura corpului, conferă un aspect cremos și fin, pudră de alge acvatice, pentru efectul semimat al rujurilor, unt de shea bogat în vitaminele A, E, F,  ulei de Karanja, ce are proprietăți bactericide, ulei din sâmburi de caise ce funcționează ca antioxidant, fiind bogat în vitamine. Toate produsele sunt lipsite de parabeni, siliconi, emulsifianți petrochimici, parfumuri sintetice și nici nu sunt testate pe animale. 

„Am certificat produsele la Cosmetici Biologici în Italia, autoritatea supremă pentru certificări organice, și am obținut certificarea PETA ca brand CRUELTY FREE, valoare la care ținem tare mult”, precizează Teodora și Claudia.
Ideologia SARYA COUTURE MAKEUP se bazează pe transparență și puritate. „Ne diferențiem de produsele de make-up tradiționale prin ingredientele pe care le folosim în dezvoltarea produselor, oferind un rezultat complet sănătos ce poate fi aplicat cu încredere pe piele, dar, în același timp, performant și rezistent”, mai spun cele 2.

Gasesti produsele BIO de machiaj Sarya Couture Makeup pe site-ul nostru, biocart.eu, AICI.

Sursa: marieclaire.ro