You are currently viewing Machiaj fara compromisuri: Sarya Couture Makeup

Machiaj fara compromisuri: Sarya Couture Makeup

SARYA COUTURE MAKEUP s-a nascut din dorinta de a crea o linie de machiaj naturala, cu un design modern si, in acelasi timp eficienta, fara compromisuri. Dar asta nu este tot.
Daca ai cumparat editia Marie Claire de octombrie, stii deja ca una dintre cele mai vocale tendinte actuale in ceea ce priveste ingrijirea si frumusetea este Clean Beauty. Asta inseamna ca femeile de pretutindeni au inceput sa militeze din ce in ce mai mult pentru formulele si texturile lipsite de ingrediente toxice si suspectate ca ar afecta calitatea pielii si, automat, sanatatea.

Si da, eu sunt una dintre acele femei. Incerc sa-mi tin pielea departe de tot ceea ce inseamna substante ambigue,decriptez regulat legislatia UE in vigoare si devorez cele mai recente studii in acest sens. Prin urmare, nu putea decat sa ma bucure lansarea unui brand de machiaj cu o filosofie naturala, care pune un pret suprem asupra frumusetii fara compromisuri.

SARYA COUTURE MAKEUP a fost fondat chiar de 2 romance, Teodora Saguna si Claudia Ioana Puiu, care au simtit nevoia de a pune bazele unei linii de machiaj pure, ideale pentru femeia care cauta un produs cosmetic pe care se poate baza din toate punctele de vedere. „ Amandoua impartasim aceleasi valori si pasiuni pentru frumusete si un stil de viata sanatos. Nu vedem produsele de make-up organic ca un trend, ci, mai degraba, acestea ar trebui sa devina un standard in industrie. Noi credem ca toate femeile ar trebui sa fie mai constiente si mai responsabile de ceea ce aplica pe pielea lor”, spun cele 2.

Realizata exclusiv cu ingrediente selectate, organice si superhranitoare pentru piele, SARYA COUTURE MAKEUP este un amestec de inspiratie, know-how si inalta calitate, avand ca obiectiv principal accentuarea frumusetii naturale a femeii moderne, dependenta de un stil de viata sanatos.
Prima colectie – lansata vara trecuta – consta in rujuri si farduri de pleoape, fiind realizata integral in Italia. „Am investit peste 2 ani in cercetare si dezvoltare a brandului si a produselor. Produsele naturale nu au o rezistenta foarte mare si un pigment viu al culorilor. Noi ne-am dorit un produs care, din punct de vedere al performantei, sa fie similar propunerilor traditionale. De aici nevoia de testare si retestare a formulei pana cand am ajuns la mixul perfect intre ingrediente si performanta. Am lucrat cu 2 laboratoare certificate in productia de make-up organic si natural. Materiile prime si conservantii naturali au fost selectati si extrasi pentru beneficiile speciale pe care le ofera pielii”, mai afirma acestea.

SARYA COUTURE MAKEUP se bazeaza pe ingrediente organice si naturale precum: ulei de nuca de cocos, ulei de avocado si ulei de sfecla pentru hidratare profunda, unt de palmier – activat de temperatura corpului, confera un aspect cremos si fin, pudra de alge acvatice, pentru efectul semimat al rujurilor, unt de shea bogat in vitaminele A, E, F,  ulei de Karanja, ce are proprietati bactericide, ulei din samburi de caise ce functioneaza ca antioxidant, fiind bogat in vitamine. Toate produsele sunt lipsite de parabeni, siliconi, emulsifianti petrochimici, parfumuri sintetice si nici nu sunt testate pe animale. 

„Am certificat produsele la Cosmetici Biologici in Italia, autoritatea suprema pentru certificari organice, si am obtinut certificarea PETA ca brand CRUELTY FREE, valoare la care tinem tare mult”, precizeaza Teodora si Claudia.
Ideologia SARYA COUTURE MAKEUP se bazeaza pe transparenta si puritate. „Ne diferentiem de produsele de make-up traditionale prin ingredientele pe care le folosim in dezvoltarea produselor, oferind un rezultat complet sanatos ce poate fi aplicat cu incredere pe piele, dar, in acelasi timp, performant si rezistent”, mai spun cele 2.

Gasesti produsele BIO de machiaj Sarya Couture Makeup pe site-ul nostru, biocart.eu, AICI.

Sursa: marieclaire.ro

Ana Maria Zotta

Ana este Beauty trainer Biocart