Cumparatorul suporta cheltuielile de transport aferente livrarii coletului. Pentru livrarea prin curier, tariful este intre 14,99 si 30 Ron, TVA inclus, in functie de locatia cumparatorului. Pentru livrarea in EasyBox tariful este 13,49 Ron. Pentru comenzile care depasesc 175 Ron, livrarea este gratuita. Livrarea se efectueaza prin curierat rapid cu partenerul nostru Sameday, direct la adresa de livrare specificata de client in comanda sau in EasyBox, in decurs de maxim 2 zile lucratoare.


Ne rezervam dreptul de a intarzia/refuza o livrare in cazul in care ati optat pentru plata on-line insa suma virata nu este evidentiata in conturile noastre pana la termenul limita stabilit pentru vanzare.


Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei, de Luni pana Vineri, in 2 zile lucratoare de la plasarea si confirmarea cu succes a comenzii, la adresa specificata. Pentru situatiile in care transportatorul doreste sa majoreze tariful de livrare, ne rezervam dreptul, la randul nostru, sa modificam acest pret, fara o notificare prealabila. Majorarea de pret intra in vigoare si se aplica tuturor livrarilor expediate dupa anuntarea majorarii, cu excepţia celor aflate in procesul de livrare.


Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat dvs. in momentul in care dvs. sau o parte terta desemnata de dvs., alta decat transportatorul, intra in posesia fizica a produselor comandate.
Nu acceptam onorarea comenzilor prin transportatori indicati de dvs. Prin acest contract, doar Biocart.eu. poate avea optiunea alegerii transportatorului.


In cazul in care clientul solicita in scris sau telefonic, ulterior lansarii comenzii, modificari asupra comenzii, termenul de livrare va fi de 1-3 zile lucratoare de la momentul ultimei interventii pe comanda initiala.
Ne rezervam dreptul de a nu mai onora si expedia comenzi persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile contractuale, pecuniare sau de alta natura fata de Biocart.eu.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a anula comenzile asupra carora se solicita mai mult de 2 modificari din momentul plasarii si a celor cu date de contact incomplete/incorecte in lipsa unui raspuns din partea Cumparatorului. Dupa doua incercari de livrare nereusite, efectuate de catre firmele de curierat partenere, comanda dvs. va fi considerata anulata, iar acest contract reziliat.

Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor pe contul carora se inregistreaza cel mult doua comenzi a caror livrare nu a putut fi efectuata cu succes in decurs de o luna.

DREPTUL DE RETRAGERE
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
Pentru cumparaturile online cu livrare prin curier:

Va informam ca beneficiati de o perioada de 14 zile calendaristice de la primirea coletului pentru a ne informa cu privire la retragerea din contract si pentru a returna Bunurile, fara a fi nevoit sa va justificati decizia de retragere şi fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14 din OUG nr.34/2014, adica sa achitati:

–          costurile suplimentare in cazul in care ati ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard oferita de Vanzator;
–          costurile directe legate de returnarea produselor;
–          sunteti responsabil si in ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionarii produselor.