×

Easy Pouss este o companie de produse pentru îngrijire care în 2016 a descoperit formula pentru prevenirea căderii părului și regenerarea acestuia, cu ajutorul ingredientelor de origine naturală. Forumla este concentrate în elixiruri care de 5 ani au un succes răsunător, datorită rezultatelor pe care le oferă. Astfel, gama s-a extins treptat, iar în prezent Easy Pouss oferă 26 de produse pentru îngrijirea părului!

După mulți ani de cercetare și dezvoltare, Easy Pouss pune la dispoziția consumatorilor produse de cea mai bună calitate, din ingrediente și cu formule naturale, care fac părul mai bogat, mai mătăsos și mai strălucitor!
Având la bază minerale, plante și vitamine care întăresc părul, acestea activează vitaminele existente în firul de păr, de la rădăcină până la vârf, pentru a hrăni părul și pentru a-l face mai rezistent la agresiunile externe. Produsele Easy Pouss au în compoziție substanțe naturale concentrate și ingrediente active, care oferă părului îngrijirea de care are nevoie și hidratare intensă!

Vezi mai mult →
Filtrează