RETUR
Cumparatorul suporta toate cheltuielile de transport, atat cele aferente livrarii cat si cele aferente unui eventual retur. Exceptie face urmatoarea situatie: Comenzile ce depasesc 150 Ron beneficiaza de livrare gratuita! Costul transportului la retur este suportat de catre Cumparator inclusiv pentru comenzile ce depasesc 150 Ron si a caror livrare este gratuita. In cazul retururilor, contravaloarea costului de transport va fi scazuta din suma returnata Cumparatorului (acestuia i se va transfera in contul bancar contravaloarea produselor returnate din care se va scadea costul transportului la retur).
Produsul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, documentatia complete, cu etichetele intacte). Adresa de livrare/preluare a produselor (pentru retururi) : Bdul Pipera nr.1 – IA, cladire Integral Business Group, Voluntari, jud. Ilfov.

NU vor fi acceptate la retur (enumerarea nu este limitativa):

–          Produsele care nu mai au ambalajul original al producatorului in care a fost livrat;
–          Etichetele de identificare ale produsului sau ale ambalajului ori eticheta de retur sunt deteriorate sau lipsesc;
–          Alimentele achizitionate;
–          Produsele purtate, spalate, deterioriate sau care miros a parfum;
–          Produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sanataţii sau din motive de igiena şi care au fost desigilate de consumator;
–          Produse de ingrijire personala: Cosmetice, Parfumuri, Produse pentru igiena intima si igiena dentara;
–          Produse din categoria Jucarii (de ex: lego, fluiere, trompete), Copii & Bebe (de ex: scutece absorbante de unica folosinta), petshop (de ex: cosuri, jucarii, accesorii);
–          Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
–          Bunuri care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
–          Inregistrari audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate dupa livrare;
–          Ziare, periodice şi reviste;
–          Imprimante sau multifunctionale ale caror consumabile au fost desigilate;
–          Echipamente cu licente OEM activate (licente preinstalate pe notebook-uri sau sisteme desktop);
–          Echipamente de pe care s-au dezinstalat sistemele de operare sau alte programe cu care au fost livrate;
–          Echipamentele protejate de parole introduse de utilizator sau cele care au configurate conturi personalizate ale utilizatorilor ce impiedica aducerea dispozitivului la starea initiala din punct de vedere software;
–          Aparatele de aer conditionat care au fost montate, aparatele de bucatarie care au fost folosite, masinile de calcat care prezinta urme de utilizare (zgarieturi pe talpa, urme de calcar, etc.), aspiratoare care au fost folosite, aparatele de bricolaj care au fost utilizate.

NOTǍ: Daca se constata ca nu sunt indeplinite conditiile mentionate mai sus, contravaloarea produselor returnate nu va fi achitata, iar coletul va fi retrimis catre Cumparator acesta urmand sa suporte si costurile de retrimitere.

In cazul in care produsul returnat prezinta ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, purtare, spalare sau care miros a parfum, utilizare, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii ori documentatie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abateri repetate savarsite de client (de ex: produse ce nu apartin Biocart.eu., produse cu termen de returnare depaşit, produse purtate), inclusiv pentru refuzuri constant si repetate de preluare a comenzilor lansate de pe un cont de client etc. fara o notificare prealabila.

Din motive operationale, nu se pot schimba produse sau masuri. Pentru a primi un alt produs sau o alta masura pentru un anumit articol, trebuie sa se plaseze o noua comanda.

Pentru cumparaturile online cu livrare prin curier:

Cumparatorul este obligat sa notifice Biocart.eu.  intentia de a returna conform termenului stipulate in sectiunea intitulata RETURNARI, alegand una dintre urmatoarele variante:

a) prin completarea formularului de retragere existent pe site in sectiunea Returnari.

b) printr-o declaraţie neechivoca in care sa va exprimati decizia de retragere din contract si pe care sa ne-o trimiteti scris via e-mail pe comenzi@Biocart.eu..

Pentru orice comanda returnata: CumparatorulTREBUIE sa returneze produsele, ambalate corespunzator, prin intermediul firmei de curierat convenite cu Biocart.eu..

Formularele completate dupa expirarea termenului de 14 zile calendaristice nu vor fi luate in considerare.

Nu acceptam onorarea comenzilor prin transportatori indicati de dvs. In acest contract, doar Vanzatorul poate avea optiunea alegerii transportatorului.

Toate coletele continand produse returnate se vor trimite catre: „Biocart.eu. – Departament RETURURI, la adresa B-dul Pipera nr.1 –IA, cladire Integral Business Center, Voluntari, jud. Ilfov.”.

Contravaloarea produselor deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare in cazul unei returnari de produs sunt suportate de catre dvs.

In cazul exercitarii dreptului de retragere, nu mai tarziu de 14 zilecalendaristice de la data la care ne-ati informat si inapoiat Bunurile va vom rambursa toate sumele pe care le-am primit drept plata din partea dvs. exceptand costul transportului atat la livrare cat si la retur, fara intarziere nejustificata astfel:

Transfer bancar in termen maxim de 30 zile lucratoare de la momentul confirmarii receptiei si verificarii integritatii coletului returnat. In acest caz, Cumparatoruleste obligat sa mentioneaza numarul contului IBAN si numele titularului de cont;

Formular de retur