Cine suntem?

Noi, Biocart, suntem unici importatori a 21 de branduri, adica aproximativ 700 de produse de ingrijire personala. Toate produsele cosmetice din portofoliul Biocart sunt naturale, organice, vegane. Sunt testate și certificate conform celor mai înalte standarde din domeniu.

De ce comercializam doar astfel de produse? Pentru că dorim să oferim clienților noștri cea mai bună, cea mai sanatoasa și  cea mai eficientă optiune pentru rutina zilnica de îngrijire personala.

Oferta noastră de parteneriat B2B este o soluție completă, dedicată și personalizată, în care lucrăm și ne dezvoltăm împreună, pentru a oferi clienților noștri cele mai bune produse și servicii, asistență, prețuri accesibile și siguranța că au luat cea mai bună decizie de cumpărare.   

Suport

Ne implicăm în mod activ în fiecare relație de parteneriat, cu suport real in marketing, cu consultanță și servicii dedicate pentru a răspunde cât mai rapid și eficient solicitărilor clienților.
Pentru magazinele online, funcționăm si în sistem drop-shipping: deci, nu este necesar să investești în stocuri, nu este necesar sa detii  un spațiu de depozitare si nici sa ai echipa pentru suport logistic.
Este necesar doar ca tu să ai un magazin online. Noi trimitem comenzile primite de tine direct catre clientul tau.

Formular de contact

Dacă deții un magazin fizic sau online sau dorești să îți deschizi un astfel de magazin prin care să comercializezi produse cosmetice naturale și BIO, te rugăm să completezi formularul de mai jos și te vom contacta în cel mai scurt timp. Hai să ne cunoaștem!