×

Cum iti alegi scrubul pentru corp

Folosirea produselor de gomaj pentru corp este o etapă necesară în ritualul tău de îngrijire a pielii. Acestea sunt special concepute pentru fiecare tip de piele, pentru a oferi toate beneficiile de care pielea ta are nevoie. Exfoliantele pentru corp nu conțin parabeni și au în compoziție ingrediente naturale (particule fine de cafea și zahăr, de exemplu), care stimulează regenerarea celulelor pielii, îndepărtează blând celulele moarte și lasă pielea netedă și catifelată.

Cum se foloseste exfoliantul natural pentru corp

Exfoliantul se aplică fie în palmă, fie pe un burete de baie, apoi se masează pielea umedă cu mișcări circulare, apăsând ușor, fără a insista, pentru ca scrub-ul să poată curăța fără a zgâria sau irita pielea. Apoi clătește din abundență. Pielea ta va fi fină, curate și îngrijită, datorită extractelor naturale bogate în ingrediente hrănitoare, cu efect de catifelate și revigorare.

Cat de des se face exfolierea corporala

Este important să nu exfoliezi pielea în exces, pentru că aceasta poate duce la iritații. Dacă exfoliezi pielea prea des, efectul pe moment este spectaculos, însă a doua zi ai putea avea o piele roșie și iritată. Este recomandat să nu îți exfoliezi pielea corpului de mai mult de 2 ori pe săptămână.
Vezi mai mult →
Filtrează