×

Ce inseamna SPF in cazul unei creme de protectie solara

SPF (Sun Protection Factor) este denumirea generică a nivelului de protecție împotriva radiațiilor solare. Produsele cu protecție solară (factor SPF) sunt împărțite în 4 categorii: scăzut (de la 6 la 10), moderat (de la 15 la 25), maxim (de la 30 la 50) și foarte mare (50+).

De ce este necesara utilizarea cremei de plaja

Cremele de față și corp cu SPF sunt ideale pentru a te proteja de acțiunea dăunătoare a radicalilor liberi și a razelor UVA și UVB, care, în timp, duc la îmbătrânirea prematură a pielii și la apariția unor afecțiuni grave.

Cum alegi crema de protectie solara potrivita

Îți recomandăm să alegi creme cu protecție solară pentru față și corp din ingrediente pure, naturale, atent selecționate pentru a oferi cea mai bună îngrijire și cea mai eficientă protecție. Cremele cu SPF se aleg în funcție de culoarea naturală a pielii. Îți recomandăm să alegi întotdeauna produse naturale, bio, care nu au în compoziție parabeni și alți compuși toxici pentru piele.

Cum aplici crema de plaja

Aplică o cantitatea suficientă de cremă cu factor SPF pe față și corp, pentru a acoperi toate zonele expuse razelor solare. Reaplică produsul de mai multe ori dacă stai mai mult timp la soare, după ce ieși din apă sau dacă transpiri.

Vezi mai mult →
Filtrează