×

Ce este vopseaua de par cu henna

Henna este un arbust tropical, ale cărui frunze sunt zdrobite și uscate, iar pudra obținută este folosită de sute de ani pentru colorarea părului. Henna este de asemenea utilizată pentru tatuaje și pentru a colora unghiile.

Beneficiile vopselei naturale (cu henna)

Vopseaua de păr naturală, cu henna, este alegerea ideală atunci când vrei să îți vopsești părul fără să îl deteriorezi. Vopseaua de păr fără amoniac, cu henna, este benefică pentru firul de păr, îl fortiică, oferă o culoare intensă și de durată, fără a afecta structura părului.

Cum se prepara vopseaua cu henna

Pentru a prepara vopseaua cu henna, pudra este amestecată cu apă, suc de lămâie și oxid de calciu pentru a obține o pastă. În funcție de culoarea dorită se pot adăuga și alte substanțe: extract de ghimbir, pulbere de nucă, indigo sau alaun.

De ce sa alegi vopseaua de par fara amoniac

Vopseaua de păr pe bază de henna, ce nu are în compoziție amoniac, este o soluție naturală pentru a obține nuanța dorită. Nu agresează părul, nu îl încarcă și nu îl deteriorează. Culorile sunt intense, cu reflexe interesante, și se menține pentru mult timp. Rezultatul este un păr mătăsos, strălucitor și sănătos, cu o culoare deosebită.

Vezi mai mult →