×

Ce este vopseaua de par naturala

Vopseaua de par naturala este cea care are pigmentii obtinuti din ingrediente organice, din extracte din plante, fara ca formula sa fie alterata de compusi chimici care în timp pot dauna structurii firului de par. Voseaua naturala Noah nu continue amoniac si are la baza doar ulei organic din seminte de in, cu proteine de grâu si orez.

Beneficiile vopselei naturale

Vopseaua de păr naturală este alegerea ideală atunci când vrei să îți vopsești părul fără să îl deteriorezi. Vopseaua de păr fără amoniac este benefică pentru firul de păr, îl fortifică, oferă o culoare intensă și de durată, fără a afecta structura părului. Vopseaua naturala NOAH nu picura in momentul aplicarii si acopera parul alb inca de la prima aplicare. Proteinele din orez si grau hranesc si protejeaza firul de par, iar uleiul din seminte de in organic repara parul fragil si deteriorat.

De ce sa alegi vopseaua de par fara amoniac

Vopseaua de păr naturala, ce nu are în compoziție amoniac, este o soluție naturală pentru a obține nuanța dorită. Nu agresează părul, nu îl încarcă și nu îl deteriorează. Culorile sunt intense, cu reflexe interesante, și se menține pentru mult timp. Rezultatul este un păr mătăsos, strălucitor și sănătos, cu o culoare deosebită.

Vezi mai mult →
Filtrează