Viziunea noastră

Credem că nu ar trebui niciodată să alegi atunci când vine vorba despre ce e mai bun pentru tine. Transparența, eficacitatea și grija pentru oameni și natură ne inspiră să îți aducem aproape produse cosmetice sănătoase, naturale, create cu respect pentru starea ta de bine și pentru mediu.

Misiunea noastră

Ne-am propus să inspirăm și să aducem împreună oameni cât mai diferiți, din medii și cu preocupări variate, cu un scop comun: de a beneficia de tot ce e mai bun din natură și de a își menține starea de bine și sănătatea în echilibru, urmând principii simple și eficiente.

Certificări BIO

Produsele din portofoliul nostru sunt certificate COSMOS (ECOCERT), AIAB. Ingredientele preponderent vegetale, naturale și BIO ale produselor provin în proporții mari din agricultura organică, sunt testate cu atenție în laboratoare și formulate conform celor mai înalte standarde internationale în domeniu.

Valorile noastre

valori-transparenta

Transparență

toate produsele din portofoliul nostru sunt prezentate împreună cu lista detaliată a ingredientelor, mentionand procentajul celor care provin din agricultura ecologică.

valori-calitate

Calitate

încercăm în permanență să îți oferim cele mai naturale produse, organice, BIO, fără parabeni sau organisme modificate genetic, parafină, silicon sau parfumuri sintetice.

valori-sustenabilitate

Sustenabilitate

produsele cosmetice din portofoliul Biocart nu sunt testate pe animale, iar majoritatea pot fi folosite în siguranță de vegetarieni și vegani. Toate ambalajele produselor sunt reciclate si reciclabile.