Biocart este un magazin online cu produse cosmetice si de ingrijire personala BIO ce isi doreste sa aduca in viata oamenilor darul naturii.

Produsele sunt certificate ECOCERT, nu contin parabeni sau alergeni si nu sunt testate pe animale. Sunt atent selectionate, astfel incat sa furnizam articole cosmetice care fac pielea sa radieze de sanatate si frumusete, respectand omul si mediul inconjurator.

Gamele de produse comercializate au la baza extracte naturale din plante, uleiuri fine si uleiuri esentiale din cele mai diverse care acopera o ingrijire completa, creme pentru ten si corp, lotiuni, sapunuri, geluri de dus, sampoane, uleiuri naturale.

Credem in valoarea naturii si a ingredientelor naturale, proaspete si pure care dau valoare acestor produse.

Cosmeticele naturale sunt fabricate folosind materii prime naturale si organice, care sunt fundamental mai sigure atat pentru corpul uman, cat si pentru mediul inconjurator.

Principiile dupa care se ghideaza echipa BioCart sunt: PASIUNE SI IMPLICARE, RESPONSABILITATE si PROMPTITUDINE.

Misiunea BioCart pentru urmatorii ani este aceea de a-si consolida pozitia de furnizor important de piata in domeniu, oferind in continuare cea mai diversificata gama de produse cosmetice BIO la cele mai avantajoase preturi.

Viziunea BioCart este aceea de a construi o relatie durabila clientii nostrii si de a contribuii la cresterea calitatii vietii tuturor consumatorilor de produse cosmetice BIO.