Despre noi

Biocart este un magazin online cu produse cosmetice și de îngrijire personală BIO ce își dorește să aducă în viața oamenilor darul naturii. 

Produsele sunt certificate ECOCERT, nu conțin parabeni sau alergeni și nu sunt testate pe animale. Sunt atent selecționate, astfel încât să furnizăm articole cosmetice care fac pielea să radieze de sănătate și frumusețe, respectând omul și mediul înconjurător. 

Gamele de produse comercializate  au la bază extracte naturale din plante, uleiuri fine si uleiuri esențiale din cele mai diverse care acoperă o îngrijire completă, creme pentru ten și corp, loțiuni, săpunuri, geluri de dus, șampoane, uleiuri naturale. 

Credem în valoarea naturii și a ingredientelor naturale, proaspete și pure care dau valoare acestor produse.

Cosmeticele naturale sunt fabricate folosind materii prime naturale și organice, care sunt fundamental mai sigure atât pentru corpul uman, cât și pentru mediul înconjurător. 

Principiile dupa care se ghideaza echipa BioCart sunt: PASIUNE SI IMPLICARE, RESPONSABILITATE si PROMPTITUDINE.

Misiunea BioCart pentru urmatorii ani este aceea de a-si consolida pozitia de furnizor important de piata in domeniu, oferind in continuare cea mai diversificata gama de produse cosmetice BIO la cele mai avantajoase preturi.

Viziunea BioCart este aceea de a construi o relatie durabila clientii nostrii si de a contribuii la cresterea calitatii vietii tuturor consumatorilor de produse cosmetice BIO.