Stim ca orice client doreste sa fie apreciat si recompensat pentru alegerea facuta! Asftel am decis sa implementam un sistem de puncte de loialiate prin care sa te rasplatim pentru alegerea facuta.

Participarea la program este gratuita.

Pot participa la acest program de acordare a punctelor de fidelitate clientii care au cont in site-ul nostru si o adresa de mail valida.

Punctele acumulate vor putea fi folosite la comenzi viitoare. Valoarea lor poate sa acopere partial sau integral valoarea comenzii inclusiv taxele de livrare si TVA.

 • punctele de loialitate se cumuleaza cu alte promotii sau reduceri;
 • Punctele acumulate vor putea fi folosite la comenzi viitoare
 • se acorda puncte si pentru comenzile in care s-au folosit puncte de loialitate.
 • termenul de valabilitate pentru punctele de loialitate primite atunci cand se plaseaza o comanda este de 6 luni, din momentul in care clientul le primeste in cont.

Vei fi recompensat cu puncte pentru toate achizitiile facute pe biocart.eu. Pentru fiecare comanda primesti un numar de puncte indicat in pagina fiecarui produs, langa butonul adauga in cos. Punctele vor fi incarcate in contul tau de client in momentul in care statusul comenzii este FINALIZATA.

La 10 lei cheltuiti primesti 1 punct. 1 punct valoreaza 1 leu.

Pentru fiecare comanda primesti un numar de puncte indicat in pagina fiecarui produs, langa butonul adauga in cos. Nu uita ca pentru a putea colecta puncte, trebuie sa iti creezi cont pe Biocart.eu.

Important: Ca sa poti folosi punctele trebuie sa fi logat in contul tau de client.

 • Adauga produsele dorite in cos.
 • In pagina de cos, deasupra sumarului comenzii vei avea o notificare si un buton cu care poti folosi punctele.
 • De asemenea, in pagina de finalizare a comenzii, in partea de sus a paginii, vei avea o notificare cu punctele de care dispui si si un buton pentru a folosi punctele.
 • Nu trebuie sa iti bati capul cu transformarea punctelor in vouchere si apoi sa aplici voucer-ul in pagina de cos. Tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul FOLOSESTE PUNCTELE, diponibil in pagina de cos si finalizare a comezii, iar discountul se aplica instant cosului de cumparaturi.

Punctele acumulate trebuie consumate in totalitate, la o singura achizitie. Daca valoarea achizitiei este mai mica decat valoarea punctelor acumulate, diferenta de puncte va putea fi utilizata la o viitoare achizitie.

In orice moment, poti vizualiza in contul tau numarul punctelor de fidelitate disponibile.

Valabilitatea punctelor de fidelitate aferente unei comenzi este de 6 luni din momentul dobandirii acestora.

Alte informatii

 • Valoarea punctelor si a comenzilor include TVA.
 • Punctele acumulate nu se pot transforma in bani si nu sunt transmisibile.
 • In caz de retur, punctele acumulate pentru produsul/produsele returnat(e) se anuleaza.

Daca ai nelamuri, trimite-ne un email la comenzi@biocart.eu sau ne poti suna la 0737 995 555 si te ajutam.