×

Blenior este o companie turcească, ce are în spate o tradiție îndelungată în crearea și producția de produse speciale pentru epilat acasă, ca la salon. Pentru toate acele momente în care nu ai timp sau nu vrei să mergi la salon, există Belnior!

Blenior îți oferă o mulțime de alternative de epilare, pentru toate zonele corpului unde ai nevoie de această procedură. Bazată mai degrabă pe calitatea oferită clienților decât pe stabilirea prețului, Blenior are milioane de cliente mulțumite în 25 de țări din întreaga lume. Toate produsele sunt testate dermatologic și sunt supuse unor teste riguroase în laboratoare internaționale, așa că poți fi sigură că alegi produse de cea mai bună calitate!
Produsele Blenior sunt destinate persoanelor tinere și dinamice, cu un stil de viață trepidant, care vor să trăiască fiecare aventură la maxim! Combină calitatea și prețul rezonabil, iar rezultatul sunt produse cosmetice de epilat eficiente, create pentru fiecare tip de piele în parte, cu efecte de durată și rezultate profesionale!

Vezi mai mult →
Filtrează