×

Când vine vorba despre îngrijirea pielii, piața coreeană de cosmetice are o soluție pentru orice problemă a tenului. Industria cosmetică din această țară este cea mai dezvoltată la nivel mondial, iar în timp, lumea occidentală a început să aplice, cu rezultate spectaculoase, rutina coreeană de îngrijire a tenului. Este o industrie în plină dezvoltare, care își bazează formulele pe ingrediente naturale și pe tehnici de procesare străvechi, care păstrează intacte toate beneficiile plantelor. Este deja binecunoscut faptul că tenul femeilor coreene este luminos, curat și hidratat, iar acest fapt se datorează în mare măsură măștilor pentru față, care hrănesc fiecare tip de ten în parte și îi oferă îngrijirea de care are nevoie.

Brandul coreean Kundal vine dintr-o linie lungă de antreprenori și experți coreeni care revoluționează industria de beauty în ultimii ani. Coreea este țara cu cele mai inovatoare branduri de cosmetice din industrie, ajungând ca azi să dea tonul la nivel mondial în materie de produse de îngrijire și frumusețe.
Filosofia brandului coreean Kundal are la bază convingerea că a folosi cosmetice naturale nu ar trebui să fie un lux și că azi, mai mult decât oricând, avem opțiunea de a alege naturalul și, implicit, natura în locul cosmeticelor de mass market ce conțin ingrediente nocive atât pentru noi, cât și pentru mediul înconjurător.

Vezi mai mult →
Filtrează