1. Prevederi generale
Site-ul www.Biocart.eu. este proprietatea S.C. MASS GLOBAL COMPANY S.R.L. (denumita in continuare “Biocart”) si utilizarea acestuia implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Termenii si conditiile stabilesc conditiile si specifica drepturile si obligatiile vanzatorului (distribuitor) si ale utilizatorului precum si ale clientului (consumatorul, cumparatorul). Vanzator si operator al operatiunilor online este S.C. MASS GLOBAL COMPANY S.R.L. organizata in baza legii romane, cu sediul in Bucuresti, Sos. N. Titulescu nr. 155, bl. 21 C, ap.88, sector 1, Bucuresti, Romania, cod de identificare fiscala RO 17316939, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/4225/2005.
Pentru informatii de contact va rugam consultati sectiunea contact de pe site.
Orice raport stabilit prin achizitionarea de produse sau servicii prin intermediul site-ului www.Biocart.eu. este reglementat si interpretat in concordanta cu legile Romaniei, iar utilizatorul si clientul admit sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor competente din Romania. Orice produs si serviciu oferite prin acest site, se adreseaza persoanelor fizice care le achizitioneaza in folos propriu fara scop de revanzare. Biocart nu are nici o obligatie sau raspundere rezultata ca urmare a revanzarilor succesive de produse si/sau servicii realizate de achizitori prin intermediul site-ului www.Biocart.eu., care nu au acordul Biocart in acest scop.
Relatia dintre parti este guvernata de Legea Romana cu privire la protectia consumatorului (O.G. nr. 21/1992), legea comertului electronic (Legea nr. 365/2002) si ordonanta privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta (O.G. nr. 130/2000).
 
2. Definitii
Site/domeniu – o zona dintr-un sistem informatic, detinuta de vanzator in scopul prelucrarii, stocarii ori transferului de date, ce contine toate informatiile care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric.
Contract la distanta – contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un client, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.
Finalizarea contractului – Comanda facuta de client este un act cu efecte juridice, cu conditia confirmarii si acceptarii comenzii de catre vanzator. Din momentul acceptarii comenzii de catre vanzator intre parti este incheiat un contract cu efecte juridice si cu drepturi si obligatii in sarcina ambelor parti, asa cum sunt definite ele in contract sau in termenii si conditiile acestui site, care sunt parte integrala din acest contract.
Vanzator (distribuitor) / Comerciant – o persoana juridica ce, in executarea contractelor care intra sub incidenta termenilor si conditiilor contractuale, actioneaza in cadrul activitatii sale comerciale si care, direct sau prin intermediul altor persoane fizice sau juridice, livreaza bunuri si/sau servicii catre client.
Client (Consumator, Cumparator) – o persoana fizica ce are sau obtine acces la continutul site-ului si serviciului, prin mijloace de comunicare electronice sau in baza unui acord de utilizare intre Biocart si acesta si care, in executarea contractelor care intra sub incidenta termenilor si conditiilor contractuale, actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale. 
Utilizator – persoana fizica sau juridica ce are sau obtine acces la continutul site-ului, prin mijloace de comunicare electronice sau in baza unui acord de utilizare intre Biocart si acesta. 
Serviciu – serviciu de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale site-ului, in sensul acordarii posibilitatii clientului sa contracteze produse folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic) utilizate pentru prelucrarea, stocarea sau transmiterea informatiei.
Document – prezentele Termeni si Conditii
Termeni si conditii – intelegerea contractuala dintre vanzator si client in conformitate cu termenii si conditiile aratate in aceasta sectiune. Clientul accepta termenii in care este incheiat contractul la momentul transmiterii comenzii, comanda ce genereaza efecte juridice de la momentul finalizarii contractului de achizitie. Clientul se obliga sa ia cunostinta de prezentele conditii, conditii pe care se considera ca le-a acceptat din momentul transmiterii comenzii catre vanzator. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.
3.  Operatorul site-ului
Operatorul site-ului www.Biocart.eu. este S.C. MASS GLOBAL COMPANY S.R.L. organizata in baza legii romane, cu sediul in Bucuresti, Sos. N. Titulescu nr. 155, bl. 21 C, ap.88, sector 1, Bucuresti, Romania, cod de identificare fiscala RO 17316939, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/4225/2005.
4. Utilizarea site-ului/ Politica generala
Acest Document stabileste termenii si conditiile de utilizare ai siteului /continutului /serviciului de catre utilizator sau client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre Biocart si acesta.
Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea site-ului public www.Biocart.eu..
Site-ul/continutul/serviciul permite vizualizarea si descarcarea materialelor de pe www.Biocart.eu. exclusiv pentru scopuri personale, necomerciale, doar in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale termenilor si conditiilor si implica aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele termene si conditii, in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate. Este permisa reproducerea partiala a materialelor cu mentionarea sursei, iar in cazul preluarii semnificative este necesar sa ne contactati la comenzi@Biocart.eu. pentru un acord scris. Informatiile inscrise pe site au caracter informativ si trebuie tratate ca atare. Orice utilizare a acestora in afara termenilor si conditiilor de fata, fara acordul scris al Biocart.eu. este interzisa, fiind considerata furt de proprietate intelectuala, si implica raspunerea in fata legilor care le protejeaza. 
In cazul in care Biocart confera clientului/utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelori continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acord, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Biocart pentru respectivul utilizator, client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare. 
Nici un continut transmis catre utilizator sau client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Biocart si/sau al angajatului Biocart care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut. 
Prin folosirea site-ului/continutului/serviciului, utilizatorul sau clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse siteului, continutului, serviciului, Biocart sau oricarui tert cu care Biocart are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
In cazul in care utilizatorul sau clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru termeni si conditii, acesta poate sa contacteze Biocart, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la Biocart destinate acestui scop si astfel:
1. Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de Biocart prin intermediul site-ului, primirea buletinelor informative si/sau comunicarilor din partea Biocart de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea Biocart.
2. Biocart va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
Clientul / utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta termenii si conditiile, sub forma in care acestea vor fi disponibile in acel moment.
Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea termenilor si conditiilor pe perioada derularii unui contract, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor contractelor neonorate fata de Biocart.
In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor contractelor neonorate fata de Biocart si isi revoca acordul exprimat in favoarea termenilor si conditiilor pe perioada derularii unei comenzi, Biocart va anula comanda acestuia fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
 
Contul de utilizator

In calitatea de utilizator al www.Biocart.eu., aveti posibilitatea de a va crea un cont. 
Odata cu inregistrarea dumneavoastra pe site-ul nostru, aveti obligatia de a furniza informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. In caz contrar, accesul dumneavoastra la acest site poate fi blocat, pe perioada determinata sau nedeterminata. Nu sunteti obligat sa ne furnizati aceste date, insa refuzul dumneavoastra implica imposibilitatea efectuarii comenzii.
Va rugam sa aveti in vedere faptul ca dumneavoastra sunteti singurul raspunzator pentru mentinerea confidentialitatii si a securitatii contului dumneavoastra. De asemenea, sunteti singurul raspunzator pentru toate activitatile care se desfasoara prin intermediul sau in legatura cu contul dumneavoastra si acceptati sa notificati imediat Biocart cu privire la orice utilizare neautorizata a contului dumneavoastra sau orice alta incalcare a securitatii. Biocart nu va raspunde pentru daunele ce rezulta din utilizarea neautorizata a contului dumneavoastra.
 
Frauda

Tentativele de acces neautorizat la site incluzand dar nelimitandu-se la orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.Biocart.eu. sau de a afecta performantele serverului pe care acesta ruleaza vor fi considerate tentative de fraudare a site-ului www.Biocart.eu. si vor fi raportate autoritatilor competente, punand in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.
 
Comunicare

Vor fi excluse din site sau ignorate pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
 
Contact

Biocart publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre client sau utilizator. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, utilizatorul sau clientul permite Biocart sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloace electronice.
Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea Biocart de a contacta utilizatorul sau clientul.
 
5. Informatii despre produs
Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.Biocart.eu. sunt importate direct de la producator (in proportie de 90%) si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare.
Biocart.eu. poate publica pe site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
Produsele sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului contract si in limita stocului disponibil.
 
Din acest motiv Biocart.eu. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in stocul magazinului, produsele ramase se demonstreaza a fi neconforme pentru livrare sau din motive independente de Biocart.eu.
 
Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
 
Preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si contin TVA (19% din valoarea produsului).
 
Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel afisat pe site in momentul plasarii comenzii.
 
In conditiile prevazute de lege, pretul Bunurilor electronice afisat pe site, include Taxa de timbru verde. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul Bunului, acesta va contacta Departamentul de Relatii cu Clientii Biocart.eu..
 
Cumparatorul va fi obligat sa achite si toate costurile suplimentare de transport, de livrare, taxele poştale sau de orice alta natura, suportate de profesionist pentru a va pune in posesia produselor comandate, costuri care se adauga la pretul produselor comandate.
 
Costul de utilizare a mijloacelor de comunicare la distanţa in vederea incheierii contractului va apartine in totalitate.
 
De asemenea, in cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON.
 
Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.
 
Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor prezentate pe site fara o notificare prealabila.
 
Ne asumam raspunderea ca valoarea comenzii plasate de dvs. nu se va modifica dupa confirmarea acesteia prin email la adresa specificata de dvs. la inregistrare.
 
Biocart.eu. nu ofera nicio garantie, in afara de cele prevazute de legislatia aplicabila, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la: functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop.
 
Cumparatorul este de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc, singura derogare reprezentand obligatia Biocart.eu. de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat in cuprinsul acestui document.
 
Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul dvs. si cea a produsului sau decalajele in ceea ce priveste masura/dimensiunea produselor, datorita particularitatilor acestora.
 
6. Garantia legala de conformitate a produselor
Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru, beneficiaza de conditii de garantie legala de conformitate conform legislatiei in vigoare (legea nr.449/2003) si politicilor comerciale ale producatorilor.
 
Termenul de garantie legala de conformitate (inclusiv pentru vicii ascunse) este de 2 ani si se calculeaza de la data livrarii produsului.
 
Prezumtia lipsei de conformitate nu poate fi invocata atunci cand:
– este incompatibila cu natura produsului – aceasta situatie intervine, in general, in cazul produselor a caror durata medie de utilizare este mai mica de 6 luni,
– este incompatibila cu natura lipsei de conformitate – lipsa de conformitate este provocata de utilizarea incorecta a produsului de catre consumator sau de uzura normala a produsului (ex: incaltaminte, haine).
 
Produsele comercializate de Biocart.eu. sunt produse originale si provin din surse autorizate de fiecare furnizor in parte.
 
Garantia voluntara conventionala se poate acorda doar daca producatorul ofera o astfel de garantie comerciala.
 
In nici intr-un caz, drepturile consumatorului nu sunt afectate de existenta sau inexistenta unei garantii conventionale comerciale.
 
Daca sunteti persoana fizica, va reamintim drepturile dvs. ca si consumator prevazute in Legea nr. 449/2003, in special art. 9-14, si anume:
 
Art. 9 – Vanzatorul este raspunzator faţa de consumator pentru orice lipsa a conformitaţii existenta la momentul cand au fost livrate produsele.
 
Art. 10 – In cazul lipsei conformitaţii, consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului sa i se aduca produsul la conformitate, fara plata, prin reparare sau inlocuire, conform art. 11, sau sa beneficieze de reducerea corespunzatoare a preţului ori de rezoluţiunea contractului privand acest produs, in condiţiile art. 13 şi 14.
 
Art. 11 – (1) In cazul lipsei conformitaţii, consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului in primul rand repararea produsului sau are dreptul de a solicita inlocuirea produsului, in fiecare caz fara plata, cu excepţia situatiei in care masura este imposibila sau disproporţionata.
 
(2) O masura reparatorie va fi considerata ca disproporţionata, daca ea impune vanzatorului costuri care sunt nerezonabile in comparaţie cu cealalta masura reparatorie, luandu-se in considerare:
a. valoarea pe care ar fi avut-o produsele daca nu ar fi existat lipsa de conformitate;
b. importanţa lipsei de conformitate;
c. daca cealalta masura reparatorie ar putea fi realizata fara un inconvenient semnificativ pentru consumator.
 
(3) O masura reparatorie va fi considerata ca imposibila daca vanzatorul nu poate asigura produse identice pentru inlocuire sau piese de schimb pentru reparare, inclusiv ca urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente.
 
(4) Orice reparare sau inlocuire a produselor va fi facuta in cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilita de comun acord, in scris, intre vanzator şi consumator, şi fara niciun inconvenient semnificativ pentru consumator, luandu-se in considerare natura produselor şi scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilita nu poate depaşi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.
 
(5) In cazul repararii produsului, in acesta vor fi montate numai piese noi.
 
Art. 12 – Noţiunea fara plata, prevazuta la art. 10 şi 11, se refera la toate costurile necesare aducerii produselor la conformitate, inclusiv costurile poştale, de transport, manipulare, diagnosticare, expertizare, demontare, montare, manopera, materiale utilizate şi ambalare.
 
Art. 13 – Consumatorul poate solicita o reducere corespunzatoare a preţului sau rezoluţiunea contractului in oricare dintre urmatoarele cazuri:
a.  ​daca nu beneficiaza nici de repararea, nici de inlocuirea produsului;
b. daca vanzatorul nu a luat masura reparatorie intr-o perioada de timp rezonabila;
c. daca vanzatorul nu a luat masura reparatorie, conform art. 11 alin. (4), fara inconveniente semnificative pentru consumator.
 
Art. 14 – Consumatorul nu este indreptatit sa solicite rezoluţiunea contractului, daca lipsa conformitaţii este minora.”
 
Poate consumatorul sa opteze pentru aplicarea garantiei legale de conformitate atunci cand produsul beneficiaza de garantie comerciala?
 
Avand in vedere art. 25 din Legea nr. 499/2003, conform caruia drepturile consumatorilor prevazute de lege sunt exercitate fara a aduce atingere altor drepturi pe care consumatorul le poate invoca conform celorlalte prevederi legale care reglementeaza raspunderea contractuala sau necontractuala, va informam ca beneficiati de un drept de optiune in privinta temeiului juridic pe care va puteti baza in situatia in care, ulterior achizitiei, va confruntati cu o problema legata de produsele achizitionate.
 
7. Validitatea ofertei si pretul produselor
Ofertele si produsele Biocart sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor termenilor si conditiilor si sunt disponibile in limita stocului. Din acest motiv Biocart.eu. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a Biocart. Biocart va anunta clientul de indisponibilitatea unui produs comandat, clientul avand posibilitatea de a accepta sau de a refuza comanda partiala.
 
Pozele produselor sunt cu titlu de prezentare. 

Preturile produselor prezentate includ TVA si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Se considera valabil pretul sau oferta din momentul plasarii comenzii, indiferent de eventualele modificari ulterioare ale preturilor. Preturile produselor pot fi modificate fara nicio comunicare prealabila.
In magazinul online, acordam diferite tipuri de reduceri. Orice cod de reducere poate fi utilizat o singura data, cu exceptia cazului in care este prevazut in mod explicit altfel. In cazul folosirii multiple in mod abuziv, vanzatorul are dreptul de a refuza folosirea codului de reducere. Promotiile si reducerile nu se pot cumula cu alte promotii si reduceri existente in magazinele de prezentare Biocart.

Important:

  • Voucherele nu se cumuleaza intre ele.

Pentru comenzile care contin mostre, vom livra maxim 10 bucati diferite, in limita stocului disponibil.
 
8. Comanda online
Cumparatorul poate efectua Comenzi pe site, prin adaugarea Bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda angajandu-se la plata prin una din modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei Comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului.
 
Prin finalizarea ComenziiCumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.
 
Daca vanzatorul confirma comanda integral, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii.
 
Acceptarea Comenzii de catre Biocart se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (via e-mail) sau telefonica din partea Biocart catre Cumparator, conform careia Comanda a fost verificata, si urmeaza sa intre in procesul de livrare, fara a necesita o confirmare de primire din partea Cumparatorului.
 
Biocart nu considera in niciun moment o comanda neconfirmata, adica pentru care nu a fost trimis email de confirmare, ca avand valoarea unui Contract.
 
Biocart isi rezerva dreptul de a nu valida o comanda in cazul in care cumparatorul a optat pentru plata online cu cardul si aceasta plata nu a fost efectuata. De asemenea, livrarea bunurile a caror contravaloare nu este achitata catre agentul de transport, in cazul platii prin ramburs, nu va fi finalizata.
 
Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea finala a Comenzii de catre Biocart.
 
Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site.
Comanda se face prin sistemul nostru de comenzi, prin completarea formularului de comanda. Va rugam sa verificati datele introduse, nu se mai fac modificari pe comanda odata lansata.
Prin finalizarea comenzii clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.
In cazul in care un client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre client inainte de momentul modificarii.
Biocart poate denunta automat comanda efectuata de catre client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:
a. Nu exista produsele pe stoc;
b. Plata nu este finalizata;
c. Datele furnizate de catre client, pe site, sunt incomplete sau incorecte 
d. Activitatea clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea Biocart si/sau partenerilor acestuia.
e. Exista una sau mai multe comenzi confirmate si neridicate.
Dupa trimiterea comenzii veti primi pe mail un e-mail de confirmare comanda. Acest e-mail confirma faptul ca aceasta comanda a fost preluata de sistem si va fi procesata. O a doua modalitate de confirmare a comenzii o reprezinta contactarea telefonica a Clientului de catre un reprezentant Biocart in vederea finalizarii comenzii.
Plasarea unei comenzi online implica acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare, a preturilor produselor si a costurilor de transport. Plasarea unei comenzi pe acest site, cu acceptarea termenilor si conditiilor de livrare si plata de aici, se considera CONTRACT LA DISTANTA intre consumator si Biocart. Contractul la distanta intra in vigoare de la momentul primirii de catre consumator a mesajului de confirmare a comenzii, aplicandu-se astfel definitiile cuprinse in O.G. nr. 130/2000 art. 2. Contractul la distanta este denumit in cuprinsul acestui document Contract si acestuia i se anexeaza, dar fara a se limita la, prezentele Termeni si Conditii.
Comenzile plasate de luni pana vineri vor fi prelucrate in 24 de ore lucratoare de la primirea acestora iar comenzile plasate in zilele de sambata si duminica vor fi prelucrate in prima zi lucratoare. In situatia in care aceste date se modifica, noile termene vor fi anuntate atat pe site cat si in comunicarea electronica.
In cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare (pachet rupt, desfacut etc.) va recomandam sa refuzati ridicarea coletului si sa ne comunicati acest lucru la adresa de email comenzi@Biocart.eu.
Dupa deschiderea coletului, in cazul in care acesta contine produse deteriorate, sau nu corespund cu produsele facturate, va rugam sa ne contactati in 24 de ore de la primirea coletului, la adresa de email comenzi@Biocart.eu. pentru a inlocui produsele sau pentru a va returna contravaloarea acestora.
Biocart nu este responsabil pentru defectele produselor survenite in urma manevrarii sau transportului de catre curier. 
 
 
9. Livrarea si transportul produselor
Livrarea se efectueaza prin curierat rapid cu unul din partenerii nostri doar pe teritoriul Romaniei.
Ne rezervam dreptul de a intarzia/refuza o livrare in cazul in care ati optat pentru plata on-line insa suma virata nu este evidentiata in conturile noastre pana la termenul limita stabilit pentru vanzare.
Pentru livrarea prin curier, tariful este intre 14,99 si 30 Ron, TVA inclus, in functie de locatia cumparatorului. Pentru livrarea in EasyBox tariful este 13,49 Ron. Pentru comenzile care depasesc 175 Ron, livrarea este gratuita. Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei, intre orele 9:00-17:00, de luni pana vineri, in maxim 2 zile lucratoare de la plasarea si confirmarea cu succes a comenzii, la adresa specificata, in situatii exceptionale putand sa intarzie si peste termenul mentionat. Pentru situatiile in care transportatorul majoreaza tariful de livrare, ne rezervam dreptul, la randul nostru, sa modificam acest pret, fara o notificare prealabila. Majorarea de pret intra in vigoare si se aplica tuturor livrarilor expediate dupa anuntarea majorarii, cu excepţia celor aflate in procesul de livrare.
In cazul in care livrarea produselor nu se efectueaza in termenul stabilit, aveti dreptul la rezoluţiunea contractului. In acest caz, va vom rambursa fara intarzieri nejustificate toate sumele platite in temeiul contractului in decurs de cel mult 14 zile calendaristice de la data la care ne-ati comunicat decizia de terminare a contractului pentru motivul de mai sus, cu conditia ca decizia dvs. sa ne parvina inainte de livrarea efectiva a produselor comandate.
Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat dvs. in momentul in care dvs. sau o parte terţa desemnata de dvs., alta decat transportatorul, intra in posesia fizica a produselor comandate.
Nu acceptam onorarea comenzilor prin transportatori indicati de dvs. Prin acest contract, doar Biocart.eu. poate avea optiunea alegerii transportatorului.
In cazul in care clientul solicita in scris sau telefonic, ulterior lansarii comenzii, modificari asupra comenzii, termenul de livrare va fi de 1-3 zile lucratoare de la momentul ultimei interventii pe comanda initiala.
Ne rezervam dreptul de a nu mai onora si expedia comenzi persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile contractuale, pecuniare sau de alta natura fata de Biocart.eu.
De asemenea, ne rezervam dreptul de a anula comenzile asupra carora se solicita mai mult de 2 modificari din momentul plasarii si a celor cu date de contact incomplete/incorecte in lipsa unui raspuns din partea Cumparatorului.
Dupa doua incercari de livrare nereusite, efectuate de catre firmele de curierat partenere, comanda dvs. va fi considerata anulata, iar acest contract reziliat.
 
Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor pe contul carora se inregistreaza cel mult doua comenzi a caror livrare nu a putut fi efectuata cu succes in decurs de o luna.
 
 
 
10. Dreptul de retragere
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
Pentru cumparaturile online cu livrare prin curier:

 
Va informam ca beneficiati de o perioada de 14 zile calendaristice de la primirea coletului pentru a ne informa cu privire la retragerea din contract si pentru a returna Bunurile, fara a fi nevoit sa va justificati decizia de retragere şi fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14 din OUG nr.34/2014, adica sa achitati:
 
–          costurile suplimentare in cazul in care ati ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard oferita de Vanzator;
–          costurile directe legate de returnarea produselor;
–          sunteti responsabil si in ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionarii produselor.
 
11. Returul produselor si dreptul de denuntare unilaterala a contractului
Produsul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, documentatia complete, cu etichetele intacte).
 
NU vor fi acceptate la retur (enumerarea nu este limitativa):
 
–          Produsele care nu mai au ambalajul original al producatorului in care a fost livrat;
–          Etichetele de identificare ale produsului sau ale ambalajului ori eticheta de retur sunt deteriorate sau lipsesc;
–          Alimentele achizitionate;
–          Produsele purtate, spalate sau care miros a parfum;
–          Produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sanataţii sau din motive de igiena şi care au fost desigilate de consumator (de ex: produse cosmetice);
–          Produse de ingrijire personala: Cosmetice, Parfumuri, Produse pentru igiena intima si igiena dentara;
–          Produse din categoria Jucarii (de ex: lego, fluiere, trompete), Copii & Bebe (de ex: scutece absorbante de unica folosinta), petshop (de ex: cosuri, jucarii, accesorii);
–          Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
–          Bunuri care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
–          Inregistrari audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate dupa livrare;
–          Ziare, periodice şi reviste;
–          Imprimante sau multifunctionale ale caror consumabile au fost desigilate;
–          Echipamente cu licente OEM activate (licente preinstalate pe notebook-uri sau sisteme desktop);
–          Echipamente de pe care s-au dezinstalat sistemele de operare sau alte programe cu care au fost livrate;
–          Echipamentele protejate de parole introduse de utilizator sau cele care au configurate conturi personalizate ale utilizatorilor ce impiedica aducerea dispozitivului la starea initiala din punct de vedere software;
–          Aparatele de aer conditionat care au fost montate, aparatele de bucatarie care au fost folosite, masinile de calcat care prezinta urme de utilizare (zgarieturi pe talpa, urme de calcar, etc.), aspiratoare care au fost folosite, aparatele de bricolaj care au fost utilizate.
 
NOTǍ: Daca se constata ca nu sunt indeplinite conditiile mentionate mai sus, contravaloarea produselor returnate nu va fi achitata, iar coletul va fi retrimis catre Cumparator acesta urmand sa suporte si costurile de retrimitere.
 
In cazul in care produsul returnat prezinta ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, purtare, spalare sau care miros a parfum, utilizare, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii ori documentatie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.
 
Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.
 
De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abateri repetate savarsite de client (de ex: produse ce nu apartin Biocart.eu., produse cu termen de returnare depaşit, produse purtate), inclusiv pentru refuzuri constant si repetate de preluare a comenzilor lansate de pe un cont de client etc. fara o notificare prealabila.
 
Din motive operationale, nu se pot schimba produse sau masuri. Pentru a primi un alt produs sau o alta masura pentru un anumit articol, trebuie sa se plaseze o noua comanda.
 
Pentru cumparaturile online cu livrare prin curier:
 
Cumparatorul este obligat sa notifice Biocart.eu.  intentia de a returna conform termenului stipulate in sectiunea intitulata DREPTUL DE RETRAGERE, alegand una dintre urmatoarele variante:
  
a) prin completarea formularului de retragere existent pe site in sectiunea Returnari.
 
b) printr-o declaraţie neechivoca in care sa va exprimati decizia de retragere din contract si pe care sa ne-o trimiteti scris via e-mail pe comenzi@Biocart.eu..
 
Pentru orice comanda returnata:   Cumparatorul TREBUIE sa returneze produsele, ambalate corespunzator,prin intermediul firmei de curierat, agreata de Vanzator.
 
Formularele completate dupa expirarea termenului de 14 zile calendaristice nu vor fi luate in considerare.
 
Toate cheltuielile de transport aferente returului unuia sau mai multor produse vor fi suportate de Cumparator. Cumparatorul suporta integral toate costurile de transport, atat cele aferente livrarilor cat si cele aferente retururilor.
 
Nu acceptam colete retur cu plata la destinatar in cazul retururilor efectuate cu compania de transport agreata de Vanzator si nici cu alte companii de transport decat cele agreate de Vanzator.
 
Toate coletele continand produse returnate se vor trimite catre: „Biocart.eu.”.
 
Contravaloarea produselor deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare in cazul unei returnari de produs sunt suportate de catre dvs.
 
In cazul exercitarii dreptului de retragere, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care ne-ati informat si inapoiat Bunurile va vom rambursa toate sumele pe care le-am primit drept plata din partea dvs.,exceptand costul transportului atat la livrare cat si la retur, fara intarziere nejustificata astfel:
Transfer bancar in termen maxim de 30 zile lucratoare de la momentul confirmarii receptiei si verificarii integritatii coletului returnat. In acest caz, Cumparatorul  este obligat sa mentioneaza numarul contului IBAN si numele titularului de cont;
 
 
Dreptul de denuntare unilaterala a contractului
“Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor” conform O.G. nr. 130/2000.
Clientul este obligat sa notifice Biocart, intentia sa de a returna produsele achizitionate prin de comunicare scrisa la adresa de e-mail: comezi@Biocart.eu. in termen de maximum 10 zile lucratoare de la primirea produselor si/sau serviciilor.
In cazul returnarii produselor, acestea trebuie returnate in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate documentele care l-au insotit). Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dvs.
Inapoiem contravaloarea produsului in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client 
 
Garantia produselor

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
 
12. Modalitatea de plata
Pentru cumparaturile online cu livrare prin curier, plata se poate efectua:
–  prin ramburs, la livrare
– Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision!
Autorizarea platii se face printr-un procesator extern si Biocart nu este responsabil de utilizarea unor carti de credit/debit care nu sunt valide sau de utilizarea incorecta a cartilor de credit/debit. In cazul in care plata online nu a fost confirmata va rugam sa va adresati bancii emitente a cartii de credit/debit.

 
13. Politica de confidentialitate
Biocart se angajeaza sa va protejeze datele personale si astfel sa nu transmita catre terte parti neautorizate datele personale ale utilizatorilor site-ului si sa le foloseasca doar in scopul stabilirii contactului cu clientii sai si informarii acestora.
De asemenea, www.Biocart.eu. nu incurajeaza SPAM-ul.
Prelucrarea datelor cu caracter personal si confidentialitatea acestora
Datele colectate sunt folosite in urmatoarele scopuri:
1. Expedierea si facturarea comenzilor dvs.
2. Rezolvarea anularilor sau plangerilor referitoare la comanda, serviciile sau produsele achizitionate.
3. Pentru a asigura accesul in sectiuni cu acces limitat ale site-ului.
4. Trimiterea de notificari si newsletters, cu aprobarea dumneavoastra.
Dezvaluirea informatiilor personale catre terti se va realiza doar daca acest fapt este solicitat de corpurile legislative sau in cazurile de buna credinta: pentru conformarea la prevederile legislative, pentru expedierea comenzilor, pentru efectuarea gestiunii economico-financiare si administrative, pentru autentificarea tranzactiilor de e-commerce si efectuarea platilor, pentru protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale companiei si ale site-ului www.Biocart.eu.
Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime
1. Realizarea de analize/rapoarte;
2. Realizarea de informari;
3. Publicarea, promovarea, ofertarea produselor/serviciilor oferite de www.Biocart.eu.
Colectam informatii si le prelucram in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul site-urilor (inclusiv IP), putem folosi in cadrul site-urilor cookies, stocand temporar date cu caracter personal pentru imbunatatirea securitatii accesului si a uzabilitatii si pentru furnizarea unui serviciu mai bun.
Securitatea datelor colectate
Serverele-gazda sunt gestionate intern de catre Departamentul IT. Infrastructura hardware si software este analizata in permanenta si upgradata noilor tehnologii de securitate. Compania nu este raspunzatoare de pierderea sau accesul neautorizat la datele cu caracter personal datorate mediilor nesecurizate de comuncatie (email) sau datorate ISP-urilor.
 
In cazul platii online

Secure Socket Layer (SSL)

Magazinul www.Biocart.eu. foloseste criptare SSL pe toate paginile web unde se realizeaza platile. Pentru a putea face cumparaturi prin aceste servicii, trebuie sa utilizati un browser care permite SSL, precum Firefox, Safari, Google Chrome, Opera, Internet Explorer sau altele compatibile, astfel, vom putea proteja confidentialitatea datelor dumneavoastra personale.

Procesul de autentificare nu necesita instalarea vreunei aplicatii speciale pe computerul dumneavoastra si nici nu ingreuneaza navigarea pe internet.
Carduri agreate
Pentru potejarea informatiilor de comanda online, cardurile activate la sistemele antifrauda detinute sunt toate cele agreate de sistemul de plata Paypal.
In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele Paypal, prin procesatorul de plati Paypal, iar www.Biocart.eu. nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Dispozitii legislative
Registrul de Evidenta a Prelucrarii de date cu caracter personal
Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.
Refuzul dvs. in privinta furnizarii informatiilor de contact solicitate in formularul de comanda determina neonorarea comenzii.
Legea nr. 677/2001 privind drepturile dumneavoastra:
 
•    dreptul de a fi informati in legatura cu prelucrarea datelor dvs. personale
•    dreptul de acces la datele personale care va privesc
•    dreptul de interventie asupra datelor
•    dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
•    dreptul de opozitie in legatura cu prelucrarea datelor personale furnizate de dvs.
•    dreptul de a va adresa justitiei si/sau autoritatii de supraveghere
•    dreptul sa obtineti de la Farmec, in calitatea sa de operator, la cerere si in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legislatiei aplicabile, in special a datelor incomplete sau inexacte
•    dreptul sa solicitati si sa obtineti transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legislatiei aplicabile
•    dreptul de a va opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarea in scopuri de marketing direct a datelor dvs. personale
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail comenzi@Biocart.eu.
In situatia in care constatati ca unele dintre datele furnizate de dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil, pentru a avea posibilitatea sa onoram comenzile dvs. si sa va transmitem eventuale anunturi sau informari privind comenzile respective.
Caracterul secret si utilizarea intrebarilor si comentariilor
Sunt nonconfidentiale si devin proprietatea companiei, putand fi utilizate fara acrodul persoanei care a trimis intrebarea/comentariul.

Prevederi diverse
Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe website-ul www.Biocart.eu. poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile de orice natura furnizate de catre dumneavoastra catre Biocart, vor ramane in proprietatea noastra. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al companiei si dupa obtinerea unui angajament de confidentialitate din partea celui care le primeste.
Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de catre dumneavoastra cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al companiei Biocart.eu.(reprezentata prin S.C. MASS GLOBAL COMPANY S.R.L.).
 
  14. Reclamatii
Biocart.eu. raspunde in perioada de garantie pentru calitatea produselor vandute. Conditiile de garantie acordate consumatorilor sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992.
 
Toate reclamaţiile se vor formula in scris, de indata ce este practic posibil şi in orice caz, in termen de maxim 48 h de la receptionarea comenzii de catre Cumparator prin contactarea Departamentului Relatii Clienti, telefonic la numarul X sau via e-mail pe comenzi@Biocart.eu..
  
Informatiile si actele necesare demararii anchetei interne vor fi puse la dispozitia Biocart.eu. in termen de maxim 48 h, in caz contrar reclamatia se va inchide pana la furnizarea informatiilor si actelor solicitate.
 
Reclamaţia trebuie documentata prin punerea la dispoziţie a tuturor datelor relevante privand evenimentul invocat. Reclamantul trebuie sa puna la dispoziţia Biocart.eu. numarul comenzii/facturii, documentul de transport (NT), motivul reclamaţiei, fotografii (in cazul produselor neconforme/deteriorate) cauzele presupuse a fi condus la reclamaţie, pretenţiile clientului.
 
In soluţionarea reclamaţiei se vor avea in vedere urmatoarele etape:
– verificarea preluarii comenzii si livrarii coletului;
– analiza interna.
 
In vederea solutionarii reclamatiei, Biocart.eu. poate sa decida:
– remedierea marfii reclamate pe cheltuiala sa;
– plata contravalorii marfurilor;
– respingerea reclamatiei;
 
Nicio reclamatie nu va fi luata in calcul daca marfa a fost modificata sau s-a intervenit in orice fel asupra ei. Prezenta enumerare nu este limitativa.
 
Clientul nu este indreptatit sa solicite daune de interese cu privire la calitatea sau cantitatea marfurilor achizitionate de la Biocart.eu., daca nu a respectat procedura de reclamatie sus-mentionata.
 
Termenul de soluţionare a reclamaţiei va fi de maxim 15 zile calendaristice de la data inregistrarii acesteia.
 
15. Promotii si concursuri
Stabilim regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu sau pe paginile oficiale din retele de socializare Facebook, Google+,Pinterest, Youtube.
De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. 
 
In perioada unei campanii de reducere, DISCOUNTURILE NU SE CUMULEAZǍ, se va aplica discountul cu valoarea cea mai mare.
 
Comenzile care contin vouchere de discount sau valorice nu pot fi cumulate cu alte comenzi!
 
Promotiile sunt valabile pentru comenzile plasate si ale caror produse au fost adaugate in cosurile de cumparaturi pe durata desfasurarii campaniei si in limita stocului disponibil.
 
Biocart poate anula o promotie fara o notificare prealabila din motive independente (de ex: defectiuni tehnice aparute in sistem, defectiuni de natura software/hardware) de vointa profesionistului (Vanzatorului).
 
IMPORTANT- Voucherele de discount provenite din aceeasi campanie promotionala NU SE CUMULEAZǍ, SE VA APLICA UN SINGUR DISCOUNT/COMANDA!
 
 16. Cesionarea si subcontractarea
Compania Biocart poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, nefiind necesar acordul clientului. 

17. Informatii suplimentare despre parteneri

Cu scopul de a profila, monitoriza si a trimite comunicari si oferte personalizate, folosim Retargeting.bz (Adresa: Str. Vasile Lascar, Nr. 178, Sector 2, Bucuresti, Cod Unic de Inregistrare (CUI): RO34270947, Nr. Inreg. Registrul Comertului: J40/3525/23.03.2015, E-mail: info@retargeting.biz, Numar de telefon: +40-727-383-165), un soft de marketing automatizat, dedicat magazinelor online.

• Aceste activitati nu au niciun efect legal sau alt efect semnificativ similar asupra utilizatorilor. Singura consecinta a folosiri aceasta profilare este pentru ca utilizatorii sa primeasca reduceri si oferte personalizate de marketing. Utilizatorul poate opta sa nu mai fie profilat sau sa mai primeasca comunicari comericiale, fara niciun efect, altul in afara de a primi aceste reduceri sau oferte personalizate de marketing.

• Cu scopul de prelucrare, monitorizare a activitatilor (profilare) si interactiune cu site-ul, Retargeting.biz trebuie sa colecteze in mod automat si sa stocheze urmatoare date cu caracter personal: e-mail, numar de telefon, nume, prenume, sex, data nasterii, oras, judet
adresa IP (inclusiv posibila locatie), browser, order ID, cod de reducere, valoare reducere, cost transport, valoare totala comanda, pret individual produse comandate, variatii de produs, produse, device, OS, IP location, timestamps legate de vizitarea paginii, vizitare pagina, vizitare categorie, vizitare brand, click pe poza, mouse over cart, mouse over price, scroll up, scroll down, add to cart, remove from cart, selectare variatie, add to wishlist, comentariu, Like pe Facebook, vizitat pagina de ajutor.

• Categoriile de persoane vizate sunt vizitatori, utilizatori inregistrati sau clienti ai site-ului, dupa caz, in functie de serviciul ales. Datele vizitatorilor vor fi stocate timp de 2 luni, iar cele ale utilizatorilor inregistrati sau clientilor timp de 3 ani.

• Pentru a-si presta serviciile, Retargeting.biz foloseste imputerniciti terti (subcontractori) din EEA si SUA (numai pentru notificarile push), iar transferul de date cu caracter personal este facut in temeiul Scutului de Confidentialitate UE-SUA,: datele sunt retinute/stocate pe durata contractului dintre cele doua parti.

• Cookie-uri: acest site trebuie sa foloseasca cookie-uri first party si va da acces lui Retargeting.biz la aceste informatii. Acest cookie este plasat de acest site si, prin urmare, poate fi folosit doar in legatura cu acest site. In consecinta, o legatura intre monitorizarea interna a utilizatorilor acestul site si monitorizarea pe alte site-uri nu este tehnic posibila prin acest cookie.

• Pentru a te dezabona de la comunicarile trimise de Retargeting.biz trimite un e-mail la adresa comenzi@biocart.eu.