Prea multe produse si nu stii care este cel potrivit pentru tine? Nu esti singura. In 2020, la nivel global, 70% dintre persoane nu aveau o rutina de ingrijire a pielii din acelasi motiv ca tine.

E momentul sa lasi grijile in manile noastre. Suntem aici sa te ajutam sa alegi cele mai potrivite produse pentru orice nevoie pe care pielea sau parul tau o poate avea in acest moment.

Urmeaza cativa pasi simpli si descopera rutina ta!

Rutina de ingrijire a tenului
(in functie de tipul de ten)

Rutina de ingrijire a tenului
(in functie de nevoile specifice)

Rutina de ingrijire a parului

ALEGE TIPUL DE TEN

O rutina corecta de ingrijire a tenului depinde de cat de bine iti cunosti tipul de ten. Nu stii de unde sa incepi? Apasa pe butonul potrivit si vezi ce produse ti-ar face tenul fericit!

Ten normal - mixt

Ten sensibil

ALEGE NEVOIA SPECIFICA A TENULUI TAU

Fiecare tip de ten se poate confrunta cu probleme specifice in perioadele in care intervin schimbari in stilul de viata. Poate ca treci prin schimbari hormonale (sarcina, menopauza, pubertate) sau perioade mari de stres si tenul se resimte. Noi suntem aici sa te ghidam spre produsele cele mai potrivite de care pielea ta are nevoie acum.

Linii fine si riduri

Pete pigmentare

Roseata si rozacee

Ten tern, lipsit de luminozitate

ALEGE TIPUL DE PAR/NEVOIA PARULUI TAU

Lung, scurt, cret, gras, uscat, deteriorat sau afectat de matreata ori cadere abundenta, indiferent in care categorie se incadreaza parul tau, lasa-l pe mainile noastre si haide sa construim impreuna rutina care i se potiveste.

Urmeaza cativa pasi simpli si bucura-te de un par sanatos!

Par uscat, deteriorat

Par subtire si fragil

Caderea parului

Toate tipurile de par

Scalp cu matreata/par gras

Par blond/vopsit