COD PRODUS: 2024LBC7893

|

EAN: 5056634287893

118,00 lei

5/5

Cumperi mai mult, platesti mai putin!

Alege 2buc – ai 10% reducere
Alege 3buc – ai 15% reducere
Alege 4buc sau mai multe - ai 20% reducere

Discountul se aplica automat la checkout!
Cumperi acest produs și beneficiezi de 12 puncte!

Produs vegan & Cruelty Free
Ambalaj reutilizabil
Cu parfum de smochine salbatice si merisor
Ideal pentru cadou, indiferent de ocazie

BRAND: The Luxury Bathing Company

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Prima comandă la noi?

Folosește codul de reducere PRIMA atunci cand comanzi si beneficiezi de 10% reducere.

Intra in comunitatea Ambasadoarelor Biocart

Bucura-te de beneficiile exclusive!

Descriere

Set Cadou Cosy Up, Wild Fig & Cranberry, Crema Maini si Unghii, Crema Corp, Sare de Baie, Sticla pentru Apa Calda cu Husa Crosetata, The Luxury Bathing Company, 4 articole

Setul cadou contine: 1 x 50 ml Crema Maini si Unghii, 1 x 50 ml Crema Corp, 1 x 80 g Sare de Baie, 1 x Sticla pentru Apa Calda cu Husa Crosetata.

Ambalat intr-o cutie festiva inspirata de magia sarbatorilor de iarna, acest set relaxant este perfect pentru cadou la zile de nastere, aniversari, ocazii speciale sau oricand doriti sa celebrati un moment special cu cineva drag.

Un parfum cu adevarat primitor care se deschide cu fructe de padure festive, cu o nota de smochina proaspata, portocala si mandarina, infuzat cu merisor dulce si vanilie, terminand cu o baza lemnoasa care ofera o senzatie de caldura.

Beneficii:

  • Curata si parfumeaza pielea
  • Hidrateaza pielea
  • Calmeaza durerile menstruale si musculare
  • Rasfata simturile

Avantaje:

  • Ideal pentru cadou
  • Parfum de smochine salbatice si merisor
  • Ambalaj elegant si atragator

Mod de utilizare

Crema Maini si Unghii – Masati usor crema pe pielea si unghiile curate si uscate, pana la absorbtie completa. Reaplicati de cate ori simtiti nevoia.
Crema Corp – Masati usor crema pe pielea curata si uscata pana la absorbtie completa. Reaplicati de cate ori simtiti nevoia.
Sare de Baie – Adaugati sarea de baie in cada cu apa calda si amestecati bine pentru a dizolva complet. Clatiti pielea dupa utilizare.
Sticla pentru apa calda – Umpleti cu apa calda (nu fierbinte) si folositi pentru a incalzi mainile sau pentru a calma durerile menstruale sau musculare. Sticlele cu apa fierbinte pot provoca arsuri. Evitati contactul direct prelungit cu pielea. Nu folositi apa clocotita. Nu umpleti mai mult de 2/3 si eliminati aerul. Asigurati-va ca dopul este bine fixat. A se pastra gol si cu dopul scos.

Ingrediente

Hand & Nail Cream: Aqua (Water), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Glycerin, PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Chlorphenesin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Linalool, Limonene, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone

Body Cream: Aqua (Water), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Glycerin, PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Chlorphenesin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Linalool, Limonene, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone Bath Caviar: Urea, Glycerin, Parfum (Fragrance), Polysorbate 60, Hexyl Cinnamal

Brand

The Luxury Bathing Company

S-ar putea sa-ti placa si: