29,90 lei

5/5

Produs cruelty-free (acreditat PETA), Vegan-friendly si ecologic
Ideala pentru taierea unghiilor de la maini si picioare, dar si a cuticulelor
Creata din otel de inalta calitate.

BRAND: So Eco

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

În stoc

Cumperi acest produs și beneficiezi de 3 puncte!
EAN: 5060903871850

Prima comandă la noi?

Folosește codul de reducere PRIMA atunci cand comanzi si beneficiezi de 10% reducere.

Intra in comunitatea Ambasadoarelor Biocart

Bucura-te de beneficiile exclusive!

Descriere

Forfecuta Ecologica pentru Unghii si Cuticule, So Eco, 1 buc.

Eleveza-ti trusa de manichiura cu forfecuta de unghii So Eco. Forfecuta este proiectata cu lame curbate pentru taierea precisa atat a unghiilor de la maini, cat si a celor de la picioare, pentru rezultate impecabile. Poti folosi forfecuta si pentru taierea cuticulelor.

Accesoriile de machiaj So Eco sunt acreditate PETA, crulety-free si vegan-friendly, si sunt create cu grija pentru mediu, dupa principii eco. De aceea nu contin plastic.

Mod de utilizare

Instructiuni de folosire:

Prinde cuticula intre lamele forfecutei si taie cu atentie unghia fara a merge prea mult spre baza. Sau taie cuticula, urmand cu atentie conturul unghiei

Ingrediente

Stainless Steel. Otel inoxidabil.
Fereastra transparenta a produsului este creata din amidon de porumb, nu din plastic.
Ambalajul exterior este creat din carton reciclabil.
Ambalajul este printat cu cerneala din soia.

Brand

So Eco

Brandul So Eco face parte din Soinvogue, companie sustenabila de beauty din UK, relansata in 2021, care se concentreaza exclusiv pe furnizarea de produse de infrumusetare sustenabile si de inalta calitate. Gama include:
– pensule si buretei de machiaj ecologice pentru fiecare pas al unui machiaj impecabil
– accesorii de beauty (perii si pieptene pentru par ecologice)
– produse pentru baie (manusi, perii si bureti de baie ecologici)

Printr-un parteneriat cu Tree Nation, So Eco a plantat, pana in prezent, peste 200.000 de copaci, salvand planeta de la poluarea cu peste 7000 de tone de CO2. Impactul pozitiv al brandului asupra planetei creste o data cu dezvoltarea companiei. Pana la sfarsitul lui 2022, So Eco plantase aproximativ 500.000 de copaci.

Un alt obiectiv cheie pentru Invogue, si implicit So Eco, este reducerea plasticului de-a lungul intregului sau lant de aprovizionare. In 2021, Invogue si-a schimbat majoritatea ambalajelor in care sunt transportate produsele de la plastic la carton, reducand cu peste 75% utilizarea plasticului in ambalaje. Astfel, So Eco a reusit sa-si reduca amprenta de carbon si continua sa investeasca in dezvoltarea de materiale biodegradabile atat pentru produse, cat si pentru toate ambalajele acestora.

Accesoriile de machiaj So Eco sunt acreditate PETA, crulety-free si vegan-friendly, si sunt create cu grija pentru mediu, dupa principii eco. De aceea nu contin plastic.