94,95 lei

5/5

• Compatibil cu toate sistemele pentru albirea dintilor Beconfident®
• Imbunatateste pana la +1 nuanta dintii mai albi
• Functioneaza cel mai bine cu Beconfident® Pro Kit care contine Ferrous Gluconat
• Cu cronometru incorporat de 15 minute
• Poate fi folosit cu tavile standard pentru dinti Beconfident®
• Baterie inclusa – dureaza pana la 20 de sesiuni
Setul contine 1 x LED cu lumina albastra incorporata, cu cronometru incorporat 15 minute + 1 x tavita dubla pentru albirea dintilor

BRAND: Beconfident

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

În stoc

Cumperi acest produs și beneficiezi de 9 puncte!
EAN: 7350064168417

Prima comandă la noi?

Folosește codul de reducere PRIMA atunci cand comanzi si beneficiezi de 10% reducere.

Intra in comunitatea Ambasadoarelor Biocart

Bucura-te de beneficiile exclusive!

Descriere

Kit lampa LED si 2 gutiere pentru albirea dintilor, Beconfident

Beconfident® LED Light Teeth Whitening Booster este o lampa portabila ce foloseste lumina LED albastra pentru a imbunatati efectul de albire a dintilor. Este compatibil cu oricare dintre kiturile de albire a dintilor Beconfident. Cu toate acestea, este special conceput pentru a functiona cu gelul din Pro Kit.

Acest gel contine gluconat feros care creeaza o reactie pentru albirea dintilor. Simplu spus, in loc sa genereze radicali liberi cu 1 molecula de oxigen per molecula de peroxid, genereaza doi radicali de hidroxil, care fac acelasi lucru ca radicalul oxigen, cu exceptia faptului ca acesta ajunge cu de doua ori mai multi radicali liberi.

Ingrediente active / Cum functioneaza produsul:
Gluconatul feros este necesar pentru a provoca reactia Fenton, asa cum se explica mai jos;
Pentru a obtine eficacitatea maxima si confortul pacientului, gelul a fost reformulat pentru
include gluconat feros pentru o activare mai eficienta a peroxidului. Gluconatul feros asigura fierul (Fe2+) pentru reactia lui Fenton:
REACTIA FENTON
Fe2+ + H2O2 = Fe3+ + OH- + OH

In prezenta unui substrat cromoforic adecvat, cum ar fi petele gasite pe dinti, radicalii de hidroxilul generati sunt capabili de albirea dintilor prin oxidarea legaturilor moleculare de carbon ale petelor.

Iradierea gelului de albire cu energie LED UV imbunatateste si mai mult efectul albirii catalitice Fe2+, astfel incat incepe un proces foto-Fenton. Avantajul chimiei foto-Fenton este ca ofera cantitati sporite de radicali liberi de albire printr-un remarcabila reactie de regenerare la „nesfarsit”, asa cum se arata in reactia de mai jos:
REGENERAREA FOTO-FENTON A REACTIEI FENTON
Fe 3+ + lumina UV + OH- = Fe 2+ + OH

Mod de utilizare

Deschideti ambalajul si scoateti lampa LED si gutiera. Montati gutiera in fata lampii. Deschideti capacul bateriei din partea de jos si indepartati folia de plastic pentru ca bateria sa devina activa. Pentru a porni lumina LED, apasati butonul. Lumina se va stinge automat dupa 15 minute.

Ingrediente

lampa LED, EVA (Ethylene-Vinyl Copolymer) moale. Acest produs este clinic si testat dermatologic si aprobat a nu fi daunator pentru sanatatea publica sau pentru mediu. Acesta este un produs CE aprobat si fabricat intr-o fabrica aprobata de FDA care respecta regulile GMP ale ISO22716:2007 pentru Cosmetice.

Brand

Beconfident