Vezi ofertele active →

Ulei de macese

Ulei de macese

Uleiul de macese este extras din semintele plantei care face parte din familia de trandafirilor originari din Europa.

Continutul sau de acizi grasi esentiali (omega 6, omega 3, acid linoleic), antioxidanti si vitamine (retinol – vitamina A, vitamina C, E) il fac sa fie necesar in produsele cosmetice. Contine o multime de antioxidanti si vitamine care stimuleaza productia de colagen, intarziind semnele de imbatranire prematura si aparitia ridurilor.

De asemenea, ajuta la combaterea efectelor foto-imbatranirii (pete si riduri) deoarece continutul sau de antioxidanti si acizi grasi esentiali imbunatateste tonusul pielii si contracareaza pierderea de colagen care apare ca urmare a expunerii la soare.
Vitamina A imbunatateste nivelul de hidratare a pielii si creeaza o bariera care impiedica pierderea apei din piele. Deci, ajuta la mentinerea unei bune elasticitati.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *