COD PRODUS: ECO3654

|

EAN: 5060422893654

27,96 lei

5/5

Stoc epuizat

Produs cruelty-free (acreditat PETA), Vegan-friendly si ecologic
Reduce deteriorarea parului in timpul uscarii cu uscatorul
43 mm diametru
Reduce efectul static sau frizzy
Maner biodegradable
Periere fara durere
Fabricat din materiale provenite din surse etice, compostabile, reciclate si biodegradabile

BRAND: So Eco

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Prima comandă la noi?

Folosește codul de reducere PRIMA atunci cand comanzi si beneficiezi de 10% reducere.

Intra in comunitatea Ambasadoarelor Biocart

Bucura-te de beneficiile exclusive!

Descriere

Perie Rotunda Biodegradabila din Ceramica, Medie, So Eco

Creati un volum stralucitor si bucle subtile cu peria rotunda din ceramica biodegradabila So Eco! Indiferent daca incercati sa obtineti un stil plin de volum sau un aspect mai elegant si mai fin, folosirea periei rotunde So Eco creeaza rezultatul dorit. Acesta perie rotunda termo-ceramica cu gauri de ventilate distribuie uniform si retine caldura atunci cand este utilizata cu un uscator, ajutand la accelerarea procesului de uscare si la reducerea riscului de deteriorare a caldurii.

Cand este incalzit, cilindrul ceramic va retine caldura si va netezi parul, prevenind in acelasi timp incretirea si efectul static. Butoiul cu diametrul mediu de 43 mm este perfect pentru parul mediu spre scurt pentru a creea bucle medii si volum, a stila bretonul si pentru a accelera procesul de uscare a parului.

So Eco ofera o gama de accesorii de machiaj acreditate PETA, cruelty-free si vegane, creata pe principii eco. Brandul este dedicat aprovizionarii responsabile cu ambalaj, oferind produse fara plastic pentru a asigura un impact scazut asupra mediului!

 

Mod de utilizare

Periaza, descurca si coafeaza parul umed sau uscat, rapid si fara efect static.

Ingrediente

85% PLA handle, 10% aluminum tube, 5% PA66 nylon pins

Brand

So Eco

Brandul So Eco face parte din Soinvogue, companie sustenabila de beauty din UK, relansata in 2021, care se concentreaza exclusiv pe furnizarea de produse de infrumusetare sustenabile si de inalta calitate. Gama include:
– pensule si buretei de machiaj ecologice pentru fiecare pas al unui machiaj impecabil
– accesorii de beauty (perii si pieptene pentru par ecologice)
– produse pentru baie (manusi, perii si bureti de baie ecologici)

Printr-un parteneriat cu Tree Nation, So Eco a plantat, pana in prezent, peste 200.000 de copaci, salvand planeta de la poluarea cu peste 7000 de tone de CO2. Impactul pozitiv al brandului asupra planetei creste o data cu dezvoltarea companiei. Pana la sfarsitul lui 2022, So Eco plantase aproximativ 500.000 de copaci.

Un alt obiectiv cheie pentru Invogue, si implicit So Eco, este reducerea plasticului de-a lungul intregului sau lant de aprovizionare. In 2021, Invogue si-a schimbat majoritatea ambalajelor in care sunt transportate produsele de la plastic la carton, reducand cu peste 75% utilizarea plasticului in ambalaje. Astfel, So Eco a reusit sa-si reduca amprenta de carbon si continua sa investeasca in dezvoltarea de materiale biodegradabile atat pentru produse, cat si pentru toate ambalajele acestora.

Accesoriile de machiaj So Eco sunt acreditate PETA, crulety-free si vegan-friendly, si sunt create cu grija pentru mediu, dupa principii eco. De aceea nu contin plastic.