45,52 lei

5/5

Produs cruelty-free (acreditat PETA), Vegan-friendly si ecologic
Setul contine:
– 1 pensula plata pentru smudge
– 1 pensula plata pentru fard de pleoape
– 1 pensula pentru blending
Ideal pentru pleoape si pliului ochilor

BRAND: So Eco

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

În stoc

Cumperi acest produs și beneficiezi de 5 puncte!
EAN: 5060903874288

Prima comandă la noi?

Folosește codul de reducere PRIMA atunci cand comanzi si beneficiezi de 10% reducere.

Intra in comunitatea Ambasadoarelor Biocart

Bucura-te de beneficiile exclusive!

Descriere

Set 3 Pensule Ecologice pentru Pliul Ochilor, So Eco

Cu setul So Eco Eye Crease Set iti imbunatatesti trusa de machiaj si creezi un aspect perfect al ochilor. Pensulele blend-uiesc perfect culorile pe pleoape.
Setul contine 3 pensule ultra-moi, eco-conscious si cruelty-free intr-o combinatie perfecta pentru a umbri, defini si blendui fardul de pleoape.

– 1 pensula plata ideala pentru smudge
– 1 pensula plata ideala pentru aplicarea fardului de pleoape
– 1 pensula alungita si pufoasa perfecta pentru blenduirea fardului

Cu pensulele So Eco poti obtine orice look iti doresti, fiind foarte versatile acestea devin rapid un element de baza in fiecare geanta de machiaj!

Accesoriile de machiaj So Eco sunt acreditate PETA, crulety-free si vegan-friendly, si sunt create cu grija pentru mediu, dupa principii eco. De aceea nu contin plastic.

 

Mod de utilizare

Instructiuni de folosire:

  • 1 pensula plata ideala pentru aplicarea fardului de pleoape – treci pensula peste fardul de pleoape preferat si aplica pe pleoapa inchisa
  • 1 pensula alungita si pufoasa perfecta pentru blenduirea fardului – blenduieste fadrul aplicat in cuta pleoapei pana la rezultatul dorit
  • 1 pensula plata ideala pentru smudge – dupa aplicarea fardului, blureaza fardul aplicat pe pleoape mobila sau pe conturul ochilor

 

Ingrediente

Maner din lemn de mesteacan (71.7%), manson din aluminiu reciclat (17.4%), peri sintetici din nailon (10.9%)
Fereastra transparenta a produsului este creata din amidon de porumb, nu din plastic.
Ambalajul exterior este creat din carton reciclabil.
Ambalajul este printat cu cerneala din soia.

Brand

So Eco

Brandul So Eco face parte din Soinvogue, companie sustenabila de beauty din UK, relansata in 2021, care se concentreaza exclusiv pe furnizarea de produse de infrumusetare sustenabile si de inalta calitate. Gama include:
– pensule si buretei de machiaj ecologice pentru fiecare pas al unui machiaj impecabil
– accesorii de beauty (perii si pieptene pentru par ecologice)
– produse pentru baie (manusi, perii si bureti de baie ecologici)

Printr-un parteneriat cu Tree Nation, So Eco a plantat, pana in prezent, peste 200.000 de copaci, salvand planeta de la poluarea cu peste 7000 de tone de CO2. Impactul pozitiv al brandului asupra planetei creste o data cu dezvoltarea companiei. Pana la sfarsitul lui 2022, So Eco plantase aproximativ 500.000 de copaci.

Un alt obiectiv cheie pentru Invogue, si implicit So Eco, este reducerea plasticului de-a lungul intregului sau lant de aprovizionare. In 2021, Invogue si-a schimbat majoritatea ambalajelor in care sunt transportate produsele de la plastic la carton, reducand cu peste 75% utilizarea plasticului in ambalaje. Astfel, So Eco a reusit sa-si reduca amprenta de carbon si continua sa investeasca in dezvoltarea de materiale biodegradabile atat pentru produse, cat si pentru toate ambalajele acestora.

Accesoriile de machiaj So Eco sunt acreditate PETA, crulety-free si vegan-friendly, si sunt create cu grija pentru mediu, dupa principii eco. De aceea nu contin plastic.