56,90 lei

5/5

Produs cruelty-free (acreditat PETA), Vegan-friendly si ecologic
Setul contine:
– 1 unghiera mare
– 1 unghiera mica
– 1 unghiera pentru cuticule
Creat din otel de inalta calitate

BRAND: So Eco

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Stoc epuizat

Prima comandă la noi?

Folosește codul de reducere PRIMA atunci cand comanzi si beneficiezi de 10% reducere.

Intra in comunitatea Ambasadoarelor Biocart

Bucura-te de beneficiile exclusive!

Descriere

Set 3 Unghiere Ecologice pentru Unghii si Cuticule, So Eco

Pentru unghii ca la salon, la tine acasa nu ai nevoie decat de trioul de unghiere gold rose So Eco Nail Clipper! Unghiera mare din otel inoxidabil este excelenta pentru unghiile de la picioare, in timp ce unghiera mica este perfecta pentru taierea unghiilor pe fuga sau in calatorii. Finalizeaza aspectul manichiurii si pedichiurii cu unghiera cu varf oblic care pot fi folosita pentru a taia cuticulele si colturile unghiilor. Acest set este esential oricarei truse de ingrijire.

Accesoriile de machiaj So Eco sunt acreditate PETA, crulety-free si vegan-friendly, si sunt create cu grija pentru mediu, dupa principii eco. De aceea nu contin plastic.

 

Mod de utilizare

Instructiuni de folosire:

  • Unghiera mare si mica: prinde unghia cu atentie intre lamele unghierei si taie uniform, fara a te duce foarte mult spre baza unghiei.
  • Unghiera pentru cuticule: prinde cuticula intre lamele unchierei si taie cu atentie pe conturul unghiei sau foloseste unghiera pentru taierea colturilor unghiilor.

 

Ingrediente

Stainless Steel. Otel inoxidabil.
Fereastra transparenta a produsului este creata din amidon de porumb, nu din plastic.
Ambalajul exterior este creat din carton reciclabil.
Ambalajul este printat cu cerneala din soia.

Brand

So Eco

Brandul So Eco face parte din Soinvogue, companie sustenabila de beauty din UK, relansata in 2021, care se concentreaza exclusiv pe furnizarea de produse de infrumusetare sustenabile si de inalta calitate. Gama include:
– pensule si buretei de machiaj ecologice pentru fiecare pas al unui machiaj impecabil
– accesorii de beauty (perii si pieptene pentru par ecologice)
– produse pentru baie (manusi, perii si bureti de baie ecologici)

Printr-un parteneriat cu Tree Nation, So Eco a plantat, pana in prezent, peste 200.000 de copaci, salvand planeta de la poluarea cu peste 7000 de tone de CO2. Impactul pozitiv al brandului asupra planetei creste o data cu dezvoltarea companiei. Pana la sfarsitul lui 2022, So Eco plantase aproximativ 500.000 de copaci.

Un alt obiectiv cheie pentru Invogue, si implicit So Eco, este reducerea plasticului de-a lungul intregului sau lant de aprovizionare. In 2021, Invogue si-a schimbat majoritatea ambalajelor in care sunt transportate produsele de la plastic la carton, reducand cu peste 75% utilizarea plasticului in ambalaje. Astfel, So Eco a reusit sa-si reduca amprenta de carbon si continua sa investeasca in dezvoltarea de materiale biodegradabile atat pentru produse, cat si pentru toate ambalajele acestora.

Accesoriile de machiaj So Eco sunt acreditate PETA, crulety-free si vegan-friendly, si sunt create cu grija pentru mediu, dupa principii eco. De aceea nu contin plastic.