You are currently viewing Urban Veda – gama de ingrijire a pielii bazata pe principiile antice ale Ayurvedei

Urban Veda – gama de ingrijire a pielii bazata pe principiile antice ale Ayurvedei

Urban Veda – gama de ingrijire a pielii bazata pe principiile antice ale Ayurvedei

Tratamente cosmetice cu personalitate: in armonie cu tine si sincronizate cu nevoile reale ale pielii tale!

Factorii de mediu, mai ales in marile orase, sunt din ce in ce mai agresivi si daunatori pentru corpul nostru. Pielea noastra este des expusa schimbarilor bruste de temperatura, poluarii excesive sau conditiilor extreme atmosferice. In mijlocul tuturor acestor factori stresanti pentru ten si piele intervine Urban Veda, produse cosmetice special concepute pentru protejarea, tratarea si revitalizarea pielii solicitate. Avand la baza intelepciunea straveche Ayurveda, sistem holistic de preventie si vindecare cu o vechime de peste 5000 de ani, produsele Urban Veda imbina proprietatile terapeutice ale fitonutrientilor din plante cu cele mai recente solutii de tratament si ingrijire din domeniul cosmeticii contemporane.

Plantele, fructele si florile, combinate cu multe vitamine naturale, confera produselor cosmetice Urban Veda nu doar proprietati de calmare si protectie. Infuzand pielea cu uleiuri vegetale bogate in Omega, antioxidanti ce lupta impotriva radicalilor liberi, plus acizi grasi esentiali vitalizanti, cosmeticele Urban Veda hranesc in profunzime pielea si ii maresc gradul de rezistenta in fata factorilor externi daunatori. O piele mai putin vulnerabila, ce emana sanatate, se regenereaza si isi pastreza in acelasi timp echilibrul natural.

Cele 4 game de produse Urban Veda sunt create special pentru cele 3 tipologii ayurvedice, numite “dosha”-uri: Vatta, Pitta si Kapha, derivate din cele 5 elemente. Astfel, produsele sunt concepute pentru a ingriji nevoile cele mai importante ale pielii pentru fiecare dosha in parte – tipologie unica a pielii tale, in legatura directa cu unicitatea corpului tau fizic, a emotiilor si a psihologiei tale.

VATA

Cuvantul “vata” provine din “va” (sanscrita), adica “vant” si exprima o fuziune a elementelor eter si aer. Tipologia Vata este subtila, creativa si plina de vitalitate- energia si miscare. Persoanele cu dosha Vata sunt entuziaste si sensibile, imaginative si impulsive. Vata este dosha cu predispozitia cea mai mare spre dezechilibre, etape in care pielea poate deveni uscata, terna si lipsita de stralucire.

Vezi aici gama Radiance pentru dosha Vata.

PITTA

Dosha Pitta reprezinta o combinatie a elementelor foc si apa. Persoanele din tipologia Pitta au cel mai adesea o statura medie si sunt ambitioase, rapide si inteligente. Sunt metodice si organizate si sunt deseori perfectioniste. Cand isi pierd echilibrul si stabilitatea, persoanele din dosha Pitta devin puternic temperamentale, iar pielea poate deveni sensibila, predispusa la dezechilibre cum ar fi petele rosii si iritatiile.

Vezi aici gama Soothing pentru dosha Pitta 

KAPHA

Kapha este o combinatie a elementelor pamant si apa, principiul energiei potentiale, al cresterii si al protectiei. Cu o rezistenta naturala, tipurile Kapha sunt stabile, robuste, calme si pasnice. Elesunt echilibrate, intelegatoare, metodice si pline de compasiune. Cand trec prin dezechilibre, pot deveni lente si inerte, cu tendinte spre supraponderabilitate. Prin urmare, complicatiile pielii pot duce la infundarea porilor si sebum in exces (ten gras).

Vezi aici gama Purifying  pentru dosha Kapha 

Valorile produselor cosmetice holistice Urban Veda:

  • Radacini in cea mai puternica si complexa ramura medicala traditionala: Ayurveda
  • Sustenabilitate: grija fata de mediu prin folosirea ambalajelor reciclate
  • Respect fata de natura: nici un produs Urban Veda nu contine organisme modificate genetic (GMO) si nu contine parabeni, coloranti artificiali sau Sodium Lauryl Sulphate (SLS)
  • Grija fata de animale: toateprodusele Urban Veda sunt certificate ca vegane de catre Societatea Vegetariana. Nu au fost si nu vor fi folosite niciodata testate pe animale!

Urban Veda  – fuziunea dintre medicina traditionala ayurvedica si principiile cosmeticii naturale contemporane! Alege produse cosmetice care vibreaza in armonie cu tine si sunt construite pentru tine, fiind sigura ca sunt compatibile cu tipul unic de piele pe care il ai!

Vezi gamele Urban Veda aici  

Ana Maria Zotta

Ana este Beauty trainer Biocart