You are currently viewing 24/24, 66°30

24/24, 66°30

66°30 este o line completă de produse cosmetice naturale, organice, adaptate nevoilor esențiale ale pielii bărbaților. Numele brandului este inspirat de unghiul de înclinare al Pământului și originea ciclicității anotimpurilor. Contrastul simbolic dintre forța universului și fragilitatea echilibrului este emblematic pentru bărbatul modern.

Conștient de riscul pe care îl presupun produsele convenționale de îngrijire pentu bărbați, John Masters, fondatorul brandului, este un pionier în domeniul îngrijirii organice, creând prima linie de produse naturale pentru păr, în 1991, la New York. În timp, brandul a devenit lider mondial pe piața produselor organice de îngrijire a părului și pielii.

Ingredientele naturale folosite în compoziția produselor sunt elementul-cheie al succesului formulelor; doar cele mai bune ingrediente naturale pot sta la baza celor mai bune produse naturale. Pentru a se asigura că folosesc doar ce e mai pur din natură, brandul colaborează cu producători locali din America de Nord, care trebuie să îndeplinească nenumărate criterii pentru a putea fi selectați. Aceștia trebuie să demonstreze că lucrează având în primul rând grijă de mediu și că îndeplinesc cele mai stricte criterii privind cultivarea, recoltarea și depozitarea plantelor care ajung în compoziția produselor. Producătorii folosesc tehnici tradiționale de producție, care sunt prietenoase cu mediul. Ingredientele botanice sunt culese din mediul lor natural, conform cu reglementări bine stabilite.

Toate produsele din gama 66°30 conțin cel puțin 70% ingrediente organice certificate, extractele din plante și uleiurile esențiale sunt de asemenea certificate și sunt biodegradabile. Uleiurile din plante sunt presate la rece, spre deosebire de tehnica distilării, care reduce proprietățile terapeutice. Produsele nu conțin SLS, parabeni, coloranți sau parfumuri artificiale, nu sunt testate pe animale și nu au în compoziție organisme modificate genetic.

Toate aceste reguli stricte asigură calitatea excepțională a produselor 66°30 și garantează sănătatea și frumusețea de durată a pielii și părului bărbaților.

Pentru noi, la Biocart, naturalul face parte din AND-ul nostru. Ne-am propus să aducem mai aproape de clienții noștri cele mai naturale produse de îngrijire, organice, care asigură beneficiile de care avem nevoie pentru a ne menține în primul rând sănătoși cât mai mult timp. De aceea, am inclus în portofoilul nostru, pe lângă toate celelalte produse naturale, și gama 66°30, cu proprietăți de hidratare, anti-ageing și revigorare pentru pielea bărbaților.

Îți recomandăm balsamul esențial pentru față BIO, un tratament ultra-hidratant, complet și intensiv, care protejează și repară pielea, mai ales în perioadele de stress climatic, cum este primăvara. Poate fi folosit și seara și dimineața pentru a combate semnele îmbătrânirii precoce. Tonifică și calmează pielea iritată și regenerează, datorită complexului Urban Shield®, care protejează pielea. Pielea este hrănită în profunzime datorită combinației de ulei de argan din Maroc, une de shea și orz german.

Pentru a purifica și hidrata pielea, spuma de curățare facială ultra-delicată BIO pentru bărbați este cea mai bună soluție, având în același timp proprietăți de reglare a secreției de sebum. Nu conține alergeni și poate fi utilizată zilnic, mai ales seara, pentru a elimina impuritățile acumulate pe parcursul zilei. Conține 100% agenți de curățare vegetali, cu pH neutru pentru piele, curăță delicat, păstrând echilibrul hidrolipidic al epidermei, în special pielea sensibilă. Aloe vera din compoziție are proprietăți antiinflamatorii, regenerante și de calmare a pielii.

Pentru îngrijirea bărbii, folosește un produs revoluționar, uleiul pentru barbă 5-în-1 BIO, o combinație unică de uleiuri organice vegetale (susan, jojoba, migdale dulci, avocado, semințe de dovleac, babassu) care hidratează, purifică, netezește și protejează împotriva iritațiilor. Barba și pielea sunt hidratate, prin acțiunea combinată a uleiului de susan și jojoba. Uleiul de ricin face barba moale și ușor de pieptănat, iar uleiul de semințe de dovleac combinat cu extractul de gălbenele reduce roșața și iritațiile.

Descoperă toată gama de produse 66°30 de pe site și comandă tot ceea ce ți se potrivește! În plus, până pe 9 martie ai 15% reducere la toate produsele pentru bărbați!