Cosmetice si Produse de ingrijire BIO de la BIOMER
×

Marea Menor si proprietatile terapeutice ale florei, namolului si sarurilor minerale pe care le contine, dar si ale florei terestre ce o inconjoara sunt sigiliul de identitate al BioMer Cosmetics.

In ciuda numelui („marea mica” in limba spaniola), Marea Menor este cea mai mare laguna cu apa sarata din Europa, iar proprietatile curative ale acestei ape, cat si ale florei pe care o gazduieste si o hraneste, sunt departe de a fi minore. Localizata in sud-estul Spaniei, in regiunea Murcia, faimoasa laguna a atras din timpuri stravechi oamenii interesati de tratarea pe cale naturala a diverselor afectiuni ale pielii si articulatiilor sau de intretinerea aspectului tanar si sanatos al pielii.

Din grija pentru pielea ta, BioMer Cosmetics a investit in cercetare si inovatie (in colaborare cu cercetatori de la Universitatea din Murcia) pentru gasirea metodei optime de a obtine produse cosmetice naturale unice si exceptionale, formule miraculoase rezultate din contopirea componentelor marine cu plantele medicinale, ale caror biomolecule s-au dovedit eficiente in numeroase studii.

Mai mult, din respect pentru aceste resurse pretioase si miraculoase, BioMer Cosmectics se supune reglementarilor stricte ale productiei de cosmetice naturale ecologice bio, cu studii in vivo si in vitro, fara parabeni si derivati din petrol, fara organisme modificate genetic si FARA TESTARE PE ANIMALE.

Vezi mai mult →
Filtrează