Cum să ai un zâmbet de superstar

Cum să ai un zâmbet de superstar

Încă din copilărie știm că este mai bine să previi decât să tratezi, iar acest lucru este valabil și când vine vorba despre îngrijirea dinților. Așa cum ai grijă de pielea, părul și tenul tău, nu trebuie să lași deoparte sănătatea danturii. Un zâmbet frumos este un zâmbet sănătos, așa că ai grijă să urmezi sfaturile medicului stomatolog, să mergi de cel puțin 2 ori pe an la un control de specialitate și să te speli pe dinți ori de câte ori este nevoie. Este important de asemenea să alegi o periuță de dinți potrivită nevoilor tale, care nu rănește gingiile și curăță eficient dinții și spațiul interdentar.

De cele mai multe ori ignorăm problemele stomatologice și mergem la dentist doar când durerea devine insuportabilă, iar atunci tratamentul este mult mai complex și mai costisitor. De aceea, este recomandat să te informezi care sunt cele mai bune metode pentru a menține dinții sănătoși pentru cât mai mult timp și care sunt cele mai bune produse pentru a avea un zâmbet sănătos și strălucitor.

Este unanim recunoscut faptul că produsele naturale, organice, sunt cele mai bune nu doar pentru sănătatea pielii și a părului, dar și a dinților. Produsele naturale au în compoziție doar ingrediente pure, atent selecționate și formulate pentru a oferi cea mai bună îngrijire.

Pastele de dinți și spumele de gură Ecodenta sunt revoluționare și ridică îngrijirea orală la cele mai înalte standarde, pentru că merităm cu toții cele mai inovatoare soluții, specifice fiecărei nevoi în parte.

Misiunea Ecodenta este de a aduce o revoluție în industria îngrijirii orale prin folosirea celor mai curate și naturale ingrediente, aduse împreună prin perfecțiunea științei moderne. Pastele de dinți Ecodenta nu conțin ingrediente spumante sau abrazive, peroxid, SLS sau parabeni.

Îți recomandăm pasta de dinți pentru albire Extra Black cu cărbune și Teavigo, care albește dinții, combate cariile, protejează smalțul dentar, revitalizează și îngrijește gingiile și împrospătează respirația. Această pastă de dinți îndepărtează în mod eficient tartrul și are un efect de albire puternic și revigorant. Substanța inovatoare TeavigoTM asigură o îngrijire dentară completă: protejează împotriva depunerii tartrului, oferă un efect antibacterian blând și lasă o senzație de prospețime de lungă durată.

Pentru copii, pasta de dinți organică cu suc de fructe are o formula blândă, organică, îmbogățită cu suc de aloe vera și Xilitol, care îngrijesc eficient dantura celor mici. Pasta de dinți combate formarea tartrului, hidratează gura și gingiile și are un gust senzațional, de gumă de mestecat.

Sau cei mici pot încerca pasta de dinți cu aromă de căpșuni și morcov, care îndepărtează placa dentobacteriană, garantează protecția smalțului dentar, are un gust plăcut și protejează eficient dinții și gingiile. Extractul de morcov și Kalident sunt o formula inovatoare, care scade riscul de deteriorare a dintelui. Toate cu un gust delicios!

Pentru un efect răcoritor și o respirație proaspătă, spuma de gură cu ulei de mentă și betaină naturală curăță ușor și revigorează cavitatea bucală după mâncare, cafea sau fumat. Aceasta este o soluție rapidă și convenabilă pentru cei care nu au posibilitatea de a se spăla pe dinți după fiecare masă sau gustare. Uleiul de mentă lasă o senzație de prospețime de durată, iar betaina ajută la reducerea senzației de uscăciune a gurii.

Alege cea mai potrivită pasta de dinți sau spumă de gură și urmează toate recomandările medicului stomatologi pentru a avea un zâmbet frumos și sănătos!