×

Produsele noastre au la bază rețete atent gândite și ingrediente organice, naturale, pentru ca tu să te bucuri de cea mai bună îngrijire. Alegem cu grijă produsele pe care ți le oferim și ne gândim întotdeauna ca experiența ta cu folosirea acestora să fie pozitivă, benefică, și la îndemână.

Pentru că ingredientele active din produse sunt naturale, perioada de valabilitate este considerabil mai mică față de a altor produse care au formule bazate pe compuși chimici. Produsele sunt certificate ECOCERT, nu conțin parabeni, coloranți artificiali sau parfumuri sintetice și sunt atent verificate și combinate pentru a evita expunerea la ingrediente cu potențial toxic.
Păstrăm produsele în cele mai bune condiții, conform cu instrucțiunile de pe ambalaj, dar acestea au, la fel ca toate bunurile de larg consum, o dată de expirare. Dorim ca tu să te bucuri de ele cât sunt în termenul de garanție, la un preț special.
Toate produsele din această categorie au reducere și poți găsi data expirării pentru fiecare în parte, odată cu descrierea ingredientelor și modul de folosire.

Vezi mai mult →
Filtrează