You are currently viewing Gama Sireia de la Bio Mer – Ingrijirea profesionala a tenului tau, de la A la Z!
Biocart.eu_Bio Mer_Clean Beauty

Gama Sireia de la Bio Mer – Ingrijirea profesionala a tenului tau, de la A la Z!

Produse cosmetice profesionale de ingrijire a tenului cu biomolecule din alge marine si namol din Marea Menor

Legenda spune ca o sirena a traversat Marea Mediterana, a ajuns la izvorul raului Thader si a inotat in toate izvoarele si afluentii sai. Pe malurile si pe meleagurile din apropiere, ea a descoperit multe plante medicinale si nutritive. Sirena i-a condus pe localnici la izvorul Agua Salada si pe malurile raului Thader, invatandu-i sa foloseasca plante medicinale, cum ar fi algele si multe alte plante acvatice si terestre, ale caror extracte le hraneau si le vindecau trupurile, oferindu-le longevitate, tinerete si frumusete.

Inspirata de magia sirenelor si a ingredientelor sale miraculoase, colectia de produse cosmetice bio SIREIA de la BIO MER te invaluie in puterea intensiva si unica de regenerare si hidratare a algelor din Marea Menor .

Dezvoltat in Spania (regiunea Murcia) de o echipa de cercetatori, brandul BIO MER imbina FORMULELE STIINTIFICE de ultima generatie ale BIOTEHNOLOGIEI cu INGREDIENTE ACTIVE NATURALE (namol si alge marine) din Marea Menor, cea mai mare laguna cu apa sarata din Europa.

De ce  Marea Menor?

  • apele din Marea Menor au o valoare terapeutica recunoscuta datorita SALINITATII si MINERALIZARII PUTERNICE
  •  de-a lungul timpului, expunerea la soare prelungita si conditiile naturale favorabile si-au pus amprenta asupra regiunii, imbogatindu-i apele cu o cantitate generoasa de MINERALE precum CALCIU, MAGNEZIU, POTASIU si FLUOR
  • numeroase studii au confirmat proprietatile curative si nutritive ale namolului, laguna starnind tot mai mult interes oamenilor de stiinta
  • s-a descoperit ca nivelul ridicat de SARURI MINERALE si VITAMINE a transformat algele marine din Marea Menor intr-un ingredient cheie in terapiile si in programele de infrumusetare.

Produsele cosmetice organice BIO MER contin astfel toate beneficiile exceptionale demonstate ale namolului, algelor marine si sarurilor din Marea Menor, ceea ce certifica o linie de produse cosmetice deosebit de eficienta si cu o compozitie unica de ingrediente revolutionare.

Gama de produse cosmetice organice Sireia BIO MER, linie profesionala BIO MER dedicata ingrijirii complete a tenului, aduna laolalta aceste proprietati terapeutice de ultima generatie si cuprinde toate produsele necesare pentru un ritual de infrumusetare a tenului de la A la Z.

Toate produsele Sireia BIO MER sunt vegetale, nu contin alergeni si contin ingrediente certificate Ecocert.

Ingrediente active din produsele cosmetice pentru ingrijirea tenului Sireia: acid hialuronic, extract de Melisa si Acai, celule stem de vita de vie rosie, biomolecule din alge marine si namol din Marea Menor, extract de melc, elastina, colagen, celule stem din Centella Asiatica, plus multe alte extracte naturale din plante medicinale, vitamine si uleiuri vegetale premium.

Toate produsele din gama Sireia sunt concepute astfel incat sa ofere tenului o ingrijire completa: anti-aging, hidratare intensiva, hranire in profunzime, curatare, tonifiere, uniformizare, detoxifiere.

Fie ca sunt alese pentru a fi folosite in spa-uri, in centrele de beauty sau incluse in programele de ingrijire pentru acasa, produsele BIO MER Sireia dau aceleasi rezultate. Si asta pentru ca, spre deosebire de alte branduri, formula produselor pentru acasa nu difera de cea a produselor profesionale.

Produsele cosmetice certificate organic EcoCert din gama Sireia BIO MER le gasiti aici.

Ana Maria Zotta

Ana este Beauty trainer Biocart