You are currently viewing Linia de produse cosmetice BIO pentru barbati Laboratorio Naturale

Linia de produse cosmetice BIO pentru barbati Laboratorio Naturale

Despre Laboratorio Naturale

Povestea Laboratorio Naturale incepe in 1988 in Senigallia-Ancona, Italia, intr-un mic atelier producator de sapunuri cu extracte naturale (uleiuri pretioase, flori, extracte vegetale si uleiuri esentiale). Sapunurile se diferentiau prin metodele speciale de manufacturare si prelucrare la temperaturi joase, tehnici de saponificare traditionale prin care proprietatile curative ale extractelor naturale continute si calitatile materiilor prime vegetale nu erau alterate.

Datorita aprecierii consumatorilor, Laboratorio Naturale a extins gama de produse pentru a oferi o paleta completa de produse cosmetice unice de ingrijire a corpului pentru femei, barbati si copii, cu focus pe calitatea ingredientelor folosite si respect fata de mediu si natura.  In prezent, compania s-a extins si a devenit laborator cosmetic complex, incluzand chiar si un centru profesional de analize microbiologice.

Linia de produse cosmetice BIO pentru barbati Laboratorio Naturale

Linia de produse cosmetice BIO pentru barbati Laboratorio Naturale este o gama de produse de ingrijire corporala creata in acord cu particularitatile unice ale pielii barbatilor. Produsele din aceasta gama au la baza ingrediente active vegetale, precum piperul negru, aloe vera, untul de shea, uleiul de avocado, gingko biloba, bambus sau baobab, toate cu rol puternic hidratant si tonifiant, pentru o ingrijire optima si un efect revigorant. Contin esente parfumate placute cu note masculine, intense. Produsele pot fi folosite in siguranta,  sunt certificate BIO si nu contin alergeni.

Produsele formeaza impreuna un set complet de ingrijire a corpului.

1. GEL DE RAS BIO, PENTRU BARBATI, CU PIPER NEGRU SI ALOE VERA

Gel de ras caracterizat printr-o spumare redusa, ceea ce il face mai putin agresiv decat spuma clasica. 
Este imbogatit cu Aloe Vera si glicerina, care confera prospetime si hidratare pielii.Gelul este special conceput pentru tenul barbatilor.

DETALII AICI!

2. AFTER SHAVE (EMULSIE DUPA RAS)  BIO, PENTRU BARBATI, CU ALOE VERA SI ULEI DE AVOCADO

Emulsie hidratanta, delicata si emolienta datorita prezentei uleiului de avocado si alantoinei.
Datorita efectului linistitor si calmant, acest produs este potrivit pentru pielea sensibila.
Aloe vera si apa de Piper Negru aduc o nota de prospetime. Nu contine alcool!

DETALII AICI!

3. GEL PENTRU DUS BIO, PENTRU BARBATI, CU PIPER NEGRU SI GINKGO BILOBA

Gelul de dus poate fi folosit atat pentru corp cat si pentru par. Este imbogatit cu apa de piper negru, pantenol, extract de Ginkgo Biloba si este parfumat cu o esenta placuta, intensa, masculina.

DETALII AICI!

 4. CREMA DE CORP BIO, PENTRU BARBATI, CU BAMBUS SI UNT DE SHEA

Crema placut parfumata cu note masculine, cu o textura usoara si usor de absorbit in piele. 
Bambusul are efect racoritor, untul de shea are proprietati de hidratare si impreuna transforma acest produs intr-unul ideal pentru ingrijirea corpului. Se aplica dupa baie sau la nevoie, pentru hidratarea pielii.

DETALII AICI!

 5. SERUM FACIAL BIO, PENTRU BARBATI, CU PIPER NEGRU, ACID HIALURONIC SI UNT DE SHEA

Este un excelent produs cosmetic anti-aging datorita prezentei acidului hialuronic cu greutate moleculara mica. Moleculele acidului hialuronic, fiind mici, au capacitatea de a patrunde in straturile subcutanate si ii aduc numeroase beneficii tenului matur. Untul de shea, Baobabul si apa de piper negru completeaza produsul oferind hidratare, fermitate si prospetime. Emulsie usoara ce este absorbita rapid in piele.

DETALII AICI!

Ana Maria Zotta

Ana este Beauty trainer Biocart